Počasí dnes22 °C, zítra16 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Tragická nehoda u Obory má i druhou oběť. V nemocnici zemřel mladý řidič

Druhou oběť má tragická nehoda, ke které došlo minulý čtvrtek večer u obce Obora. Zemřel i pravděpodobný viník nehody, teprve dvacetiletý řidič, který měl s autem přejet do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím autem. V něm cestovala pětičlenná rodina, otec zemřel přímo na místě, jeho žena a tři děti byly s vážnými zraněními transportováni do nemocnic.

„Liberecká nemocnice nás informovala o tom, že v úterý 30. července v odpoledních hodinách zemřel 20letý pacient, kterého do nemocničního zařízení zdravotníci transportovali minulý čtvrtek 25. července od tragické nehody u Obory na Českolipsku. Jedná se o řidiče bílého osobního vozidla tovární značky Volkswagen Passat,“ potvrdila mluvčí policie Ivana Baláková.

Kriminalisté nehodu stále dokumentují a mimo jiné si vyžádali znalecké posudky z oboru zdravotnictví a toxikologie, na které čekají. Pomohly by jim kamerové záznamy jízdy bílého passatu po silnici č. 38 z Mladé Boleslavi do Obory u Doks ve čtvrtek 25. července v čase od 22.00 do 22.35.

Kriminalisté o víkendu vyslechli několik lidí, kteří podali osobní svědectví o jízdě bílého Volkswagenu Passatu. „Bohužel žádný z nich nedisponuje záběry z palubních kamer. O ně veřejnost znovu žádáme, protože mohou posloužit jako důležitý důkaz toho, co tragické nehodě předcházelo,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, obora, policie, oběť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Obory má i druhou oběť. V nemocnici zemřel mladý řidič  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.