Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Za volantem neměl co dělat, přelezl proto na zadní sedačku

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. U řidičů, kteří nemají za volantem co dělat, to platí dvojnásob. Na různé výmluvy si policisté zvykli, aby přímo před jejich autem provinilý řidič přelézal na zadní sedadla, to už tak běžné není. Něco podobného zažili českolipští policisté v noci na dnešek.

Hodinu před středeční půlnoci se hlídka rozhodla na náměstí T.G. Masaryka zkontrolovat řidičce Felicie. Ten poté, co ve zpětném zrcátku zahlédl modré majáky, zaparkoval v řadě aut a pokusil se policisty přelstít.

„Než policisté přistoupili k jeho vozidlu, z místa řidiče přelezl ještě na zadní sedadlo a z tohoto místa se jim poté i snažil namluvit, že o auto neřídil. Jeho spolujezdec zůstal sedět na sedadle vpředu vedle místa řidiče,“ popsala kuriózní situaci mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policistům nedalo příliš velkou práci rozluštit, kdo auto řídil. „Důvod přelézat na zadní sedačky podezřelý jistě měl, protože za volantem neměl co dělat. Policisté totiž zjistili, že má v současné době Okresním soudem v Jablonci nad Nisou vysloven zákaz řízení motorových vozidel, a to až do dubna roku 2016,“ dodala mluvčí. Podle ní si může „neřidič“ odsedět až dva roky za mřížemi.

Štítky Tomáš Garrigue Masaryk, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za volantem neměl co dělat, přelezl proto na zadní sedačku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.