Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zlodějka pokousala ostrahu obchodu, nechtěla čekat na policii

Nepříjemné poranění si odnesl z pondělní směny hlídač drogerie v obchodním domě Andy v České Lípě. Ten se pokusil zadržet sedmačtyřicetiletou zlodějku, která se ukradla dva deodoranty a šampon. Nadávky, kterými jej počastovala, by nejspíš snesl. Drzá zlodějka ale neváhala zajít dál a hlídače pokousala do ruky.

K incidentu došlo v pondělí odpoledne. Zboží za 520 korun si zlodějka naskládala do kabelky a u poklady zaplatila pouze papírové kapesníčky. To však neuniklo pozornosti zaměstnanců obchodu.

„Pracovnice prodejny přivolala na pomoc pracovníka ochranky obchodního domu a sledovala zlodějku do prodejny papírnictví, kam si to po odchodu z drogerie namířila. Zde ji vyzvala k vrácení kradeného drogistického zboží,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

Zlodějka ukradené věci vrátila a s peprným komentářem předala prodavačce. „Potom měla v úmyslu z papírnictví odkráčet jako by se nic nestalo. V tu chvíli se na scéně objevil pracovník ostrahy a zlodějce vysvětlil, že bude nutné, aby vyčkala příchodu policistů. Žena se mu ale vysmála a naznačila, že se tu déle zdržet nehodlá. Když se ji snažil zadržet, dala mu facku, kopla ho, a protože ji v odchodu stále bránil, zakousla se mu vší silou do ruky,“ doplnila mluvčí.

Zuby má podle všeho zlodějka víc, než v pořádku. Ostraze totiž způsobila takové zraněné, že napadený muž musel vyhledat lékaře. „Agresivní zlodějce se  ale ani  přes její tvrdý útok utéct nepodařilo a skončila na policejní služebně. Zde policisté zjistili, že už byla v loňském roce za krádeže pravomocně odsouzená,“ uzavřela Baláková.

Štítky Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlodějka pokousala ostrahu obchodu, nechtěla čekat na policii  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.