Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Motocyklista nejspíš srazil chodkyni, oba jsou teď v nemocnici

Řada nejasností doprovází vyšetřování středeční nehody šestapadesátiletého motocyklisty. Ten po třetí hodině odpolední projížděl Koberovskou ulicí v Železném Brodě. Ze zatím neznámé příčiny při průjezdu jedné ze zatáček spadl a zranil se. Podle všeho mohl při nehodě srazit kolemjdoucí seniorku. Policie teď hledá svědky.

„V tuto chvíli nelze vyloučit, že k tomuto pádu došlo v důsledku střetu s třiašedesátiletou chodkyní, která byla nalezena zraněná na krajnici v místě dopravní nehody. Zdravotní stav této chodkyně a motocyklisty dosud neumožnil jejich vyslechnutí a žádní svědci na místě události nebyli zjištěni,“ doplnila mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Oba aktéři skončili v nemocnici, policie mezitím začala hledat svědky. Ti se můžou hlásit na čísle 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. „Policisté přivítají především jakékoliv informace směřující k samotnému průběhu uvedené dopravní nehody,“ uzavřela mluvčí.

Štítky policie, Železný Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motocyklista nejspíš srazil chodkyni, oba jsou teď v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.