Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Brutální napadení v centru města. Muže zbila skupinka agresorů

Brutální útok neznámých agresorů odnesl v pátek večer muž bez domova. Toho tříčlenná skupinka napadla na Lazebnickém vrchu mezi desátou a jedenáctou hodinou večerní. Podle policie na něj muži zaútočili zezadu a poté, co osmačtyřicetiletý bezdomovec spadl na zem, kopali a bili mu pěstmi do obličeje.

„Přitom stále opakovali, že chtějí peníze. Všichni tři útočníci v bití pokračovali i přesto, že muž již nehybně a bezmocně ležel na zemi a sděloval jim, že u sebe žádné peníze nemá. Celého ho ještě prohledali a pak utekli neznámo kam,“ popsala incident mluvčí policie Vlasta Suchánková. Zkrvavenému muži zavolal pomoc až náhodný kolemjdoucí, který ulicí procházel. Napadený muž skončil po brutálním útoku na traumatologii liberecké nemocnice. Až následujícího dne byl schopen výslechu.

„K útočníkům uvedl, že se jednalo o tři muže ve věku 27 až 40 let. Všichni měřili zhruba kolem 165cm a byli silnější postavy. Jeden z nich měl na sobě bílé tričko s krátkým rukávem, modré kraťasy a na nohou bílé botasky. Na hlavě měl tmavou kšiltovku a pod ní krátké kudrnaté vlasy,“ popsala mluvčí policie a doplnil: „Druhý z mužů byl měl oholenou hlavu, na ní rovněž kšiltovku. Byl oblečen do riflové košile s dlouhým rukávem a černých kalhot. Poslední muž měl na sobě bundu a kalhoty hnědé barvy, zřejmě značky Adidas a tmavé botasky značky Nike.“

Napadený muž tuhle trojici od vidění zná. Podle něho se často pohybují po městě s černým labradorem nebo jízdním kolem.

Policisté po agresorech začali ještě ten večer pátrat, zatím ovšem bezúspěšně. „Pátrání po mužích i nadále pokračuje. Policisté již v daném případě zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu loupeže. V případě, že se podaří muže zadržet a zjistit, kdo a jak se "podílel" na zbití poškozeného, hrozí jim obvinění z loupeže a před soudem až desetileté tresty,“ uzavřela Suchánková.

Štítky policie, Krajská nemocnice Liberec, Adidas, Nike

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brutální napadení v centru města. Muže zbila skupinka agresorů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.