Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Pomůžete policistům? Totožnost téhle mrtvé ženy nemůžou rozluštit už přes dva roky

Jsou to už více než dva roky, co policisté začali vyšetřovat smrt neznámé ženy v Janově nad Nisou. Její tělo se našlo v srpnu roku 2013 v lese ve značném stádiu rozkladu. Kriminalisté však od té doby marně pátrají po její totožnosti a proto se nyní obrací na veřejnost s konceptem rekonstrukce její přibližné podoby.

„Kdo by z občanů na základě zveřejněné pravděpodobné podoby zemřelé ženy měl jakékoliv informace směřující ke zjištění její totožnosti, ať se osobně obrátí na kteroukoliv policejní služebnu nebo své poznatky sdělí policistům telefonicky na bezplatné lince 158,“ požádala policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Podle policie se na její smrti nejspíš nepodílela druhá osoba. „Na základě tohoto zkoumání můžeme dále uvést, že mrtvá žena byla ve věku přibližně 40 let, vysoká 163 – 167 centimetrů, měla středně hnědé až hnědé vlasy o délce 2 – 22 centimetrů. Pod pravým okem u kořene nosu pravděpodobně měla viditelnou jizvu,“ dodala mluvčí.

Oblečena byla do černé zimní bundy, na vnitřní části límce byla růžová cedulka s nápisem "ew-club.“ Dále na sobě měla svetr dlouhými rukávy růžové barvy s nápisem "B. Lite New Fashion,“ tmavou bundu s límce a zimní kotníčkové boty modré barvy značky „North Star.“

Foto Policie ČR

Štítky Janov nad Nisou, smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pomůžete policistům? Totožnost téhle mrtvé ženy nemůžou rozluštit už přes dva roky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.