Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Policie žádá veřejnost o pomoc, totožnost muže sraženého vlakem zůstává neznámá

V pondělí ráno jsme vás informovali o tragické nehodě na železnici mezi obcemi Doksy a Okna. Vlak tam kolem 5:20 ráno srazil mladíka, který zatím z neznámého důvodu stál uprostřed kolejiště. Policii se zatím nepodařilo zjistit jeho totožnost, proto se s fotkami muže obrací na veřejnost. Nepoznáváte ho? Volat můžete na bezplatnou linku 158.

„Policisté jeho totožnost neznají a uvítají každou informaci, která by je k jeho identitě dovedla,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Neznámý muž je vysoký zhruba 190 centimetrů, štíhlé postavy. Oblečen byl do hnědých kalhot "kapsáčů," černé softshellové bundy s modrým pruhem na rukávech ALPINE PRO, modré mikiny BILLABONG a dále měl na sobě bílé triko s motivem hlavy zvířete. Na hlavě měl pletenou modrou čepici s bílým vyšitým nápisem, její foto rovněž zveřejňujeme. Obut byl do sportovních černých bot FOX.

Muže srazil vlak jedoucí od České Lípy na Bakov nad Jizerou na železničním přejezdu chráněném světelnou signalizací i závorami. Podle dostupných informací byla už jakákoliv resuscitace zbytečná. Co dělal mladík v kolejišti, musí ukázat až vyšetřování.

Foto Policie ČR

Štítky policie, Doksy, ALPINE PRO, a.s., Billabong

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Policie žádá veřejnost o pomoc, totožnost muže sraženého vlakem zůstává neznámá  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.