Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté pátrají po třináctiletém svěřenci libereckého diagnostického ústavu

Liberečtí policisté pátrají od sobotního odpoledne po třináctiletém svěřenci libereckého diagnostického ústavu. Ten po třetí hodině odpolední utekl ze zahrady ústavu a od té doby po něm není vidu ani slechu. Pátrání komplikuje fakt, že rodina ani diagnostický ústav nemají jedinou fotku pohřešovaného Zdeňka Červeňáka.

„Policisté získali v této souvislosti svědectví jeho kamarádů o tom, že na včerejšek útěk z ústavu plánoval. Kam má namířeno se jim ale nesvěřil,“ doplnila mluvčí policie Ivana Baláková.

Chlapec by se mohl pohybovat na Jablonecku, v Janově nad Nisou má totiž rodinu. „Policisté bohužel zatím nedisponují jeho fotografií, proto nebyla zveřejněna. Ani diagnostický ústav a ani rodiče Zdeňka Červeňáka jim fotografii neposkytli z toho důvodu, že žádnou nemají,“ dodala mluvčí policie.

Chlapec má černé, krátké vlasy a oválný obličej. Je spíše střední postavy. Při odchodu z ústavu měl na sobě tmavou zimní bundu, tmavou čepici kšiltovku a tmavé tepláky.

Policie proto vyzývá, pokud chlapce uvedeného popisu ve svém okolí zaregistrujete, kontaktujete policisty na bezplatné lince 158.

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, okres Jablonec nad Nisou, Janov nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po třináctiletém svěřenci libereckého diagnostického ústavu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.