Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čtrnáctiletá Eliška je od soboty nezvěstná. Nepotkal ji někdo z vás?

Policisté pátrají po další svěřenkyni libereckého diagnostického ústavu. Čtrnáctiletá Eliška Buriánková, kterou vidíte na snímku, zmizela během povolené vycházky 12. března mezi devátou hodinou ranní a polednem. Dívka u sebe nemá mobilní telefon ani žádné zavazadlo. S sebou si navíc vzala jen padesátikorunu.

„Jedná se o její první pobyt v tomto zařízení. Vzhledem k tomu, že není problémová, byla jí povolena vycházka. Dívka se ale zpět nevrátila. Obavy o dívku má i její rodina, která s policisty spolupracuje,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Eliška je klidná, tichá, nekonfliktní dívka. „V tuto chvíli o ní nemá žádné zprávy zařízení, ze kterého odešla a které oznámilo její pohřešování, ani rodina. I přes okamžité prověrky a opatření provedené policií nebylo doposud zjištěno, kde by dívka mohla být,“ dodala mluvčí.

Při odchodu na sobě měla zelenou bundu, světle modré rifle a tmavé zimní boty. Je vysoká něco málo přes 170 centimetrů. Pokud máte jakékoliv informace o jejím pohybu, kontaktujte policisty na lince 158.

Foto Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtrnáctiletá Eliška je od soboty nezvěstná. Nepotkal ji někdo z vás?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.