Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté pátrají už více než dva týdny po svěřenkyni libereckého diagnostického ústavu

Už více než dva týdny pátrají policisté po svěřenkyni libereckého diagnostického ústavu. Čtrnáctiletá Eliška Buriánková, kterou vidíte na snímku, zmizela během povolené vycházky 12. března mezi devátou hodinou ranní a polednem. Dívka u sebe nemá mobilní telefon ani žádné zavazadlo. S sebou si navíc vzala jen padesátikorunu.

„Jedná se o její první pobyt v tomto zařízení. Vzhledem k tomu, že není problémová, byla jí povolena vycházka. Dívka se ale zpět nevrátila. Obavy o dívku má i její rodina, která s policisty spolupracuje,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Eliška je klidná, tichá, nekonfliktní dívka. „V tuto chvíli o ní nemá žádné zprávy zařízení, ze kterého odešla a které oznámilo její pohřešování, ani rodina. I přes okamžité prověrky a opatření provedené policií nebylo doposud zjištěno, kde by dívka mohla být,“ dodala mluvčí.

Při odchodu na sobě měla zelenou bundu, světle modré rifle a tmavé zimní boty. Je vysoká něco málo přes 170 centimetrů. Pokud máte jakékoliv informace o jejím pohybu, kontaktujte policisty na lince 158.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají už více než dva týdny po svěřenkyni libereckého diagnostického ústavu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.