Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čerpací stanici v Hrádku přepadl muž v masce čerta. Přišel si jen na 15 eur

Libereckým kriminalistům leží na stole už pátým týdnem nevyřešené loupežné přepadení, ke kterému došlo v Hrádku nad Nisou první březnový den. Tehdy na místní čerpací stanici v Liberecké ulici zamířil neznámý lupič v masce čerta. Tuhle loupež mu byl ale doslova čert dlužen, jelikož si odnesl pouhých 15 eur a navíc ho celou dobu snímala bezpečnostní kamera.

Na čerpací stanici přišel neznámý lupič před devátou hodinou večerní. „Muž ve výrazné žluté bundě s kapucí na hlavě byl maskován na obličeji maskou čerta. Pod pohrůžkou násilí s nožem v ruce přistoupil k pultu s kasou a požadoval po obsluze prodejny vydání finanční hotovosti. To ještě netušil, že pokladna toho příliš neukrývá,“ shrnula mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová. Poté, co si vzal pár eur, utekl neznámo kam. Obsluze se naštěstí nic nestalo.  

Muž měl být okolo 165 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Na sobě měl žlutou mikinu či bundu, klokanku s kapucí, modré kalhoty, sportovní obuv výrazně zelené barvy. Hovořil česky. Maska, kterou měl na obličeji, měla bílý podklad vybarvený červenou a černou barvou.

"V případě, že se si někdo poblíž čerpací stanice v danou dobu všiml pohybu uvedené osoby či zda někdo na základě uvedeného popisu muže na fotografiích poznává, předávejte tyto informace policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně,“ uzavřela mluvčí.

Foto Policie ČR

Štítky čerpací stanice, maska, Hrádek nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čerpací stanici v Hrádku přepadl muž v masce čerta. Přišel si jen na 15 eur  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.