Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Opilého mladíka za volantem odhalila policejní hlídka. Ten se jim pomstil na služebním autě

Na pořádný problém si zadělal koncem října dvacetiletý mladík, který se rozhodl pomstít policistům na jejich služebním autě. Za to, že ho policisté odhalili pod vlivem alkoholu za volantem jeho Daewoo Lanos, rozhodl se po propuštění z nemocnice demolovat jejich auto.

Řidiče policisté zastavili v Rokytnici nad Jizerou, kde mu naměřili jedno promile alkoholu v krvi. „Konzumaci alkoholu nepopíral a souhlasil s následným odběrem krve. Během lékařského vyšetření se mladík choval slušně a své opilecké jízdy litoval. O to více zarážející je, co provedl při odchodu z nemocnice v Jilemnici,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Najednou se rozeběhl a kopnul do auta policie a dal se na útěk. Policisté ale muže doběhli a zpacifikovali. Noc pak strávil v policejní cele. „Případem se zabývali jilemničtí policisté a mladíkovi ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a násilí proti úřední osobě. V případě odsouzení může strávit až 4 roky ve vězení,“ uzavřela mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky alkohol, Daewoo Lanos, Masarykova městská nemocnice v Jilemnici, Rokytnice nad Jizerou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilého mladíka za volantem odhalila policejní hlídka. Ten se jim pomstil na služebním autě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.