Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chcete být součástí legendárního závodu? Staňte se dobrovolníkem na ČEZ Jizerské 50

PR článek

Víte, že na závody Padesátky pravidelně jezdí více než 1 000 závodníků ze zahraničí? Právě proto nyní ČEZ Jizerská 50 hledá na dobrovolnické pozice především pomocníky, kteří se domluví anglicky nebo německy. Stačí rozumět, nebát se odpovědět a můžete být součástí týmu, který tvoří speciální atmosféru závodů v termínu 9. až 12. února 2023.

Kromě domácích závodníků se ČEZ Jizerské 50 účastní i zahraniční běžkaři. Na startovních listinách se letos objeví závodníci z Německa, Norska, Švédska, Finska, Itálie, sousedního Polska a Slovenska, ale také zástupce Kanady, Austrálie nebo třeba Mexika a Japonska.

Vzhledem k této národnostní rozmanitosti pořadatelé shání do týmu jazykově vybavené dobrovolníky. Nemusíte mít státnici z cizího jazyka, úplně stačí, když budete rozumět a nebudete se bát odpovědět. Čekají na vás pozice informátorů a obsluhy prostor pro elitní závodníky!

Máte chuť být součástí týmu organizátorů 56. ročníku ČEZ Jizerské 50 a máte čas v termínu 9. až 12. února 2023? Stačí pouze vyplnit online formulář a odpověď dostanete obratem!  Nejvíce si závod užijete, pokud se zúčastníte všech 4 dní, ale není to podmínkou.

Nemluvíte cizím jazykem? Nevadí, ale již budete zapsáni pouze na listinu náhradníků. Pro více informací se podívejte do sekce k dobrovolnickému programu.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jizerská 50, závod, lyže, jiz50, dobrovolníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chcete být součástí legendárního závodu? Staňte se dobrovolníkem na ČEZ Jizerské 50  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.