Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte mrazivou atmosféru legendy. Zažijte ČEZ Jizerskou 50

PR článek

Jizerská 50 už není jen záležitostí elitních závodníků, zkušených běžkařů a horských kmetů, kteří ji berou jako osobní výzvu a přípravu na náročnou sezónu. Rok od roku se ji účastní stále více naprostých začátečníků, tzv. hobíků. Ti píšou ve stopě svůj osobní závod. Pořiďte si startovné do 31. října za nejvýhodnějších podmínek a přidejte se k více než půlstoleté tradici.

Jizerská 50 je bezpochyby jednou z největších sportovních akcí české zimy a navíc stálicí, která se už roky koná vždy druhý únorový víkend. Nejde o to ji vyhrát, ale stojí za to ji zažít a stát se součástí našeho nejslavnějšího závodu na běžkách. Z ticha před startem hlavního závodu zamrazí i ty nejzkušenější laufaře, napětí a očekávání je tak husté, že jej cítí až závodníci v poslední vlně a o divácích ani nemluvě. Se startovním výstřelem se napětí uvolní jako když vystřelíte špunt ze šampaňského a tisíce závodníků se vydají zdolat trasu, která je provede ikonickými místy v zasněžených Jizerkách.

Legendární padesátka je svou atmosférou pověstná, to ale neznamená, že by na tom kratší distance měly být jinak. Ne každý je klasik a ne každý si rád střihne bez tréninku rovnou 50 km, proto bohaté portfolio Jizerské 50 činí již 8 rozmanitých závodů. Chcete si užít rodinný pohodový závod, zabruslit si volným stylem nebo si dát tzv. padesátku na půl? Z distancí na 10, 17, 25 a 30 km si vybere skutečně každý a na ratolesti čekají veselé dětské závody. Už jste si vybrali svůj osobní závod?

Pokud vaše odpověď zní ano, co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra. Známé české přísloví platí v případě registrace na ČEZ Jizerskou 50 hned dvojnásob. Včasným nákupem si nejen zajistíte místo na startu v únoru již často vyprodaných závodů, ale také ve srovnání s pozdější registrací ušetříte dost peněz. Stačí jediné – stát se součástí Padesátky do 31. října, kdy skončí nejvýhodnější startovné. Registrační proces je jednoduchý a zvládnete ho celý online v novém moderním prostředí systému SportID. Pět minut, a je hotovo! V rámci procesu také nezapomeňte přispět pár ušetřených korun na nový invalidní vozíček pro Anetku v rámci sbírky Pomozte dětem.

Jde ušetřit ještě více? Samozřejmě. Pokud na to chcete jít ještě chytřeji, budete k tomu potřebovat kartu Mastercard od ČSOB. Právě s ní máte nárok na 25% slevu na nejhodnotnější startovné z celé objednávky. Že zrovna tuto kartu ve své peněžence nemáte? Nezoufejte, založit si účet je dnes otázka pár vteřin a v ještě za to na vás čeká extra bonus až 1 000 Kč. Najednou zjistíte, že můžete vyrazit za neopakovatelným zimním zážitkem skutečně za hubičku. Přečtěte si detaily.

Podtrženo sečteno, registrovat se právě nyní je výhodné úplně pro každého. Ať jste ostřílení veteráni nebo si plánujete zajet legendární závod poprvé, se startovným v kapse si můžete dát nohy nahoru, koukat z okna a vyhlížet první sněhové vločky. A pak? Začněte pořádně trénovat, například na závodech ČEZ SkiTour! Skol!

5 důvodů, proč si pořídit startovné ještě dnes

  • Nejvýhodnější vlna registrací trvá pouze do 31. října
  • Můžete k tomu využít slevu 25 % od ČSOB a Mastercard a ušetřit ještě více
  • Extra tip: Založte si nový účet u ČSOB a získejte odměnu až 1 000 Kč! (více informací na odkazu výše)
  • Nemusíte se bát nedostatku sněhu, jste pojištěni od PVZP
  • Včasná registrace vám zajistí uvedení jména na startovním čísle
  • Můžete hodit starosti s registrací za hlavu, jste na startovní listině a nestane se vám, že si nezajedete svůj osobní závod kvůli naplněné kapacitě

Ohodnoť článek

Štítky jizerská 50, závod, lyže, jiz50, čez

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte mrazivou atmosféru legendy. Zažijte ČEZ Jizerskou 50  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.