Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Slovan hostí rozjetou Karvinou. Klub bude fanouškům rozdávat čaj zdarma

Další mrazivé utkání čeká fotbalisty Slovanu Liberec. Předpověď je sice o malinko příznivější než minulý víkend, kdy fotbalisté porazili Mladou Boleslav, opět ale půjde hlavně o boj. Vzhledem k tomu, že teploty mají zůstat pod bodem mrazu, bude na stáncích s občerstvením pro fanoušky teplý čaj zdarma.

Karviná nabrala na jaře slušnou formu. Nejprve vyhrála v Mladé Boleslavi a v posledním kole rozstřílela ambiciozní Zlín 4:0. Slezský tým také na jaře ještě nedostal gól a do Liberce přijíždí v pohodě. „Slovan má velmi dobré a hlavně běhavé mužstvo. Věřím, že se mu vyrovnáme. Sebevědomí máme, vstup do jara nám vyšel a rádi bychom přivezli nějaký bodík i ze severu Čech,“ řekl nový trenér Karviné Josef Mucha.

Jemu bude chybět Radek Voltr, který je v Karviné právě ve Slovanu a nezahraje si ani Liberečák Jan Šisler, který má stopku za čtyři žluté karty.

Slovan nejprve prohrál na Spartě, v minulém kole si ale v mrazu a chumelenici poradil s Mladou Boleslaví. Body chce ale tým potvrdit s Karvinou.

Oba týmy se v lize potkaly teprve třikrát. Dvakrát byl úspěšnější Liberec, jedno utkání skončilo remízou.

Zápas má výkop v 15 hodin a pro fanoušky bude na stáncích s občerstvením k dispozici čaj zdarma.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, HET liga, Karviná, FC Slovan Liberec, čaj, MFK Karviná, FK Mladá Boleslav, jaro, FC Fastav Zlín, Josef Mucha, AC Sparta Praha, Radek Voltr, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan hostí rozjetou Karvinou. Klub bude fanouškům rozdávat čaj zdarma  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.