Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Slovan dnes otevře další ligové kolo. Pod Ještěd míří tápající Zbrojovka

Fotbalisté Slovanu dnes mohou prodloužit sérii bez porážky na čtyři utkání. Na stadionu U Nisy se v pátek ve 20:15 střetnou týmy s opačnými starostmi, Slovan bojuje o co nejlepší pozici v horní části tabulky, zatímco Zbrojovce jde o udržení se v lize.

Liberci se na jaře daří, když bodově naprázdno vyšel jen se Spartou. Naposledy Slovan remizoval 2:2 s Plzní, která suverénně vede nejvyšší ligu. Velkou oporou Severočechů je v jarní části sezony Matěj Pulkrab, který se dokázal střelecky prosadit v každém utkání, do kterého zasáhl.

Přestože Brno bojuje o záchranu, rozhodně nepůjde o jednoduchý zápas. „V záloze Brna řídí svými zkušenostmi hru náš starý dobrý známý Honza Polák, nepříjemní jsou na krajích Acosta s Juharem, na hrotu je gólový Škoda a v týmu jsou i nadějní reprezentační mladíci Krejčí, Růsek nebo Zikl. Brno určitě umí být nebezpečné,“ řekl k současným oporám Zbrojovky bývalý hráč Slovanu a také asistent trenéra Holoubka Miroslav Holeňák.

Libereckým bude podle všeho chybět Graiciar, Hybš i Pilař. Hosté se naopak nemohou spolehnout na Šurala, který je rovněž na marodce.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, FC Zbrojovka Brno, HET liga, David Holoubek, Ještěd, Lužická Nisa, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, Matěj Pulkrab

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan dnes otevře další ligové kolo. Pod Ještěd míří tápající Zbrojovka  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.