Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 30. května 2024  |  Svátek má Ferdinand
Bez reklam

Slovan míří na Julisku. O další ligové body se utká s Duklou

Po poslední domácí prohře s Teplicemi se liberečtí fotbalisté poperou o body ve venkovním utkání. Od 18 hodin změří síly s pražskou Duklou. Ani domácím se poslední kolo nevyvedlo, na Spartě prohrála 0:3.

Dukla má starosti se záchranou a hraje o ligové bytí. Na sestupovou pozici má náskok pouhé dva body. Se Slovanem se ji navíc příliš nedaří, na výhru čeká od roku 2016.

Proti domácím stojí i další statistika, na jaře totiž ještě doma nedokázali zvítězit. „Naše situace je vážná. Je nás víc, co se z toho prostoru tabulky snažíme dostat pryč. Hrajeme o záchranu. Teď máme před sebou tři zápasy, které jsou pro nás klíčové. Hned teď doma s Libercem nemůžeme brát nic jiného než vítězství," prohlásil trenér Dukly Jaroslav Hynek.

Ale ani Slovan není v úplně dobrém rozpoložení. Jaro začal výborně a i v posledním domácím utkání mířil za třemi body, jenže posledních deset minut vše změnilo a Liberec doma prohrál. „S Teplicemi jsme nehráli dobře, utkání se nám nepovedlo. Je vidět, že je na čem pracovat, že nejsme rozhodně dokonalí,“ řekl trenér Slovanu David Holoubek.

Ten byl před startem jarní sezóny opatrný. „S jídlem však roste chuť a chcete furt vyhrávat. Máme dalších sedm zápasů k tomu, abychom za to zase vzali. A utkání na Dukle vyhráli,“ dodal.

Na Julisce se ale Slovanu vůbec nedaří, naposledy tu vyhrál v roce 2014.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, HET liga, Dukla, Juliska, Teplice, Liberec, Jaroslav Hynek, David Holoubek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan míří na Julisku. O další ligové body se utká s Duklou  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.