Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po pauze na Julisku. Slovan hraje s Duklou, představit se může i posila z Newcastlu

Reprezentační pauza je u konce. Slovan si ji zpestřil postupem v poháru. Nyní ale míří na Duklu, což je nejhorší tým ligy. Pražané dosud nezískali ani bod. Zápas se hraje od patnácti hodin a fanoušci Slovanu budou moci poprvé vidět zajímavou posilu – Rolando Aaronse z Newcastlu.

Dukla provedla v repre pauza zásadní změnu. Skončil trenér Drsek a na jeho místo přišel Roman Skuhravý. Ten přitom nedávno vedl Opavu, se kterou se utkal i s Libercem. Zápas v Brně skončil remízou 1:1.

Navíc za Duklu hraje i odchovanec Liberce Martin Chlumecký, který bude mít velkou motivaci mateřský klub porazit.

Liberec v pauze postoupil do třetího kola domácího poháru a do konce roku přivedl posilu z anglické Premier league. Už na Dukle se může v libereckém dresu představit Rolando Aarons. Angličan s jamajskými kořeny má na svém kontě osmnáct startů v anglické nejvyšší soutěži.

S Duklou se Liberečtí střetli dohromady šestnáctkrát a mají s ní naprosto vyrovnanou bilanci. Šestkrát vyhrála obě mužstva a čtyřikrát utkání zůstalo bez rozhodnutí.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Dukla, Newcastle upon Tyne, Juliska, Rolando Aarons, Liberec, Roman Skuhravý, Premier League, Martin Chlumecký, Brno, Opava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po pauze na Julisku. Slovan hraje s Duklou, představit se může i posila z Newcastlu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.