Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zbytečná ztráta. Liberec pálil šance a na Dukle nakonec prohrál

Liberečtí fotbalisté odehráli další ze svých typických utkání. I když byli lepší, na Dukle pálili velké šance a domácí nakonec z nenápadné akce udeřili. V závěru navíc nápor hostí otupil druhý gól z penalty.

Od začátku byl hodně vidět Rolando Aarons, posila z Newcastlu. Ve třinácté minutě měl první šanci, nedokázal ale trefit centr Pázlera. O dvacet minut později mohl opět zakončovat, domácího brankáře ale neprostřelil.

Z následného rohu měl Liberec obrovskou šanci, Kerbr z malého vápna ale trefil jen gólmana Radu. Další stoprocentní šance hostí přišla ve 36. minutě, Pázler se dostal k míči na malém vápně, střílel a od brankáře se míč snášel do brány. Z brankové čáry ale vykopl jeden z obránců.

V druhém poločase se hrálo bez vážnější šancí, po hodině hry ale šla Dukla z ničeho nic do vedení. Djuranovič vběhl do pokutového území a Hladkému nedal šanci.

Hosté byli zaskočeni a trvalo jim, než se dostali zpět do zápasu. Přesto ale mohli vyrovnat. Gól měl na kopačce opět Kerbr, který ale ani podruhé z malého vápna branku nedal.

A tak trestala Dukla, Vukliševič fauloval Brandnera a Schranz penaltu proměnil – 2:0.

Zsolt Hornyák (Liberec) „Musím se omluvit našim fanouškům, druhý poločas byl špatný. Nemůžeme hrát průměrně, každý musí hrát na sto procent, jinak to vypadá tak, jako tady druhou půli. První poločas jsme měli tři tutovky a nedali, opět nás to stálo výsledek. Druhá půla byla obrovským zklamáním. Dukla dobře bránila a hrála na protiútoky. Udělali jsme dvě hrubé chyby a ty domácí potrestali."

Dukla Praha - Slovan Liberec 2:0 (0:0)

Branky:62. Djuranovič, 88. Schranz (pen.). Žluté karty: 68. Potočný. Rozhodčí: Franěk – Vlasjuk, Melichar

FK Dukla Praha: Rada - Raspapovič, Ďurica, Chlumecký - Miloševič (C), Djuranovič (72. Schranz), Bezpalec, Bilovký, Douděra (64. Brandner) - Holenda, Doumbia (83. Hanousek)
FC Slovan Liberec: Hladký - Mikula, Vuklišević, Karafiát, Kerbr - Breite (C), Ševčík - Malinský (67. Oršula), Potočný, Aarons (58. Mashike) - Pázler (46. Nešický)

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Dukla, FK Dukla Praha, Bílí Tygři Liberec, Rolando Aarons, FC Slovan Liberec, Newcastle United FC, Zsolt Hornyák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbytečná ztráta. Liberec pálil šance a na Dukle nakonec prohrál  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.