Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Oslabený Slovan nestačil. Od bundesligového Hoffenheimu dostal pět branek

Byl to pro Slovan složitý zápas. I v plné sestavě byl měl na hřišti Hoffenheimu těžkou práci, a co teprve bez patnácti hráčů kádru. Prognózy se tak vyplnily a bylo jasné, že Slovan nebude mít šanci. Nakonec také prohrál 0:5.

Od počátku se hrálo na jednu bránu, a to tu libereckou. Domácí měli jednu nadějnou možnost za druhou, v 21. minutě Hasalík poprvé inkasoval, když se prosadil Dabbur. 

O osm minut později to bylo o dvě branky. Přímý kop domácích lehce tečoval Dabbur a míč propadl Hasalíkovi do sítě. Zbytek poločasu se poté dohrával stále na polovině Slovanu, počet šancí domácích už ale klesl.

Ve druhé půli se trochu osmělil i Slovan. Nejprve na míč v šestnáctce nedosáhl Hromada, poté centroval Mara, ale Rondič nedokázal hlavičku usměrnit na bránu. Hosté pak ještě kopali roh a na zadní tyči číhal Mara, míč se k němu ale nakonec nedostal.

Dobrou pasáž hostí ale ukončili domácí třetí brankou. Po několika zblokovaných střelách pálil Grillitch a před Hasalíkem nešťastně tečoval Kačaraba – 3:0.

A po sedmdesáti minutách to bylo o čtyři branky. Hasalík nejprve vyrazil centr jednoho z domácích, jenže míč se dostal k Adamyanovi a ten se nemýlil. Ani to ale ještě nebylo vše. O pět minut později se po nešťastném odrazu dostal k míči Adamyan a pro něj už to byla jednoduchá práce – 5:0.

Domácí pak dohrávali v exhibičním tempu, další branky už ale nepřidali.

Hoffenheim - Slovan Liberec 5:0 (2:0)

Branky: 22. a 29. Dabbur, 59. Grillitsch, 71. a 76. Adamyan. Žluté karty: 36. Bogarde - 28. Pourzitidis, 51. Koscelník. Rozhodčí: S. Karasev - Demeshko, Gavrilin

Hoffenheim: Baumann (C) - Bebou, Bogarde, Vogt (46. Grillitsch), Akpoguma (61. Nordtveit), Skov - Gaćinović, Rudy (46. Samassékou), Baumgartner (73. Belfodil) - Dabbur (61. Adamyan), Klauss

FC Slovan: Hasalík - Koscelník, Kačaraba, Mikula (C), Pourzitidis - Hromada (77. Michal), Mara - Cancola (90+1. Dvořák), Nešický (90+1. Kazda), Kosek (90+1. Černický) - Rondić (67. Csáno)

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan liberec, koronavirus, covid, hoffenheim, evropská liga, FC Slovan Liberec, TSG 1899 Hoffenheim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslabený Slovan nestačil. Od bundesligového Hoffenheimu dostal pět branek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.