Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mělo to grády, zhodnotil utkání na Spartě trenér Slovanu Pavel Hoftych

Slovan zakončil podzim utkáním na Spartě, kde získal bod za remízu 1:1. Zápas i celý podzim poté zhodnotil trenér Pavel Hoftych. Jeho tým teď má krátké volno a od 3. ledna se opět začne připravovat na jarní ligovou část.

Jak byste zhodnotil utkání?
Vzhledem k terénu šlo o bojovné utkání, hřiště je tu momentálně horší než v Liberci. Hned na začátku se zranil Čelůstka, což utkání hned v úvodu rozkouskovalo. Vedli jsme jedna nula, nedotáhli jsme některé brejkové situace. Potom nás potrestal Juliš. Remíza je podle mě zasloužená. Chtěli jsme bodovat, máme bod.

Co říkáte na penaltové momenty?
U té první jsme to neviděli, VAR vyhodnotil, že byla, ale Filip to skvěle chytil. U té druhé dostal brankář Nita direkt do obličeje, než se ale přerušila hra, jeden z hráčů sáhl na balon. Viděl bych to jako hloupost hráče.


Nebylo lepší při té penaltě zakopnout míč, aby bylo dodrženo fair play?
To si nemyslím. Od toho je tam rozhodčí, aby přerušil hru. Pokud není hra přerušená, nechápu, proč na míč hráč sahá rukou. 

Zápas byl opět vyhecovaný. Čím to je?
Soupeři jsou tradiční rivalové, terén byl takový, že to bylo hodně na souboje. Mělo to grády. Jsem rád, že 22. prosince se nikdo na hřišti nenudil.

Jak hodnotíte podzim Slovanu?
Hráčům jsme za celý podzim poděkovali. Hodně sil nás stála Evropská liga, zaúřadoval také covid. Byl to krásný podzim.

Co říkáte na extrémně krátkou pauzu, jak se tomu bude muset uzpůsobit příprava?
Hráči mají dvanáct dní volna z toho čtyři běžecké tréninky. Měli bychom odletět do Turecka, kde sehrajeme dvě přátelská utkání. Hned 4. ledna najedeme na normální tréninky, jako v sezoně. Půjde o typický tréninkový program.

V médiích se spekuluje o zájmu Plzně, jaká je situace?
Žádný zájem Plzně neregistruji. V Liberci mám skvělý realizační tým, skělé hráče. Práce v Liberci mě naplňuje a těším se už na 3. ledna, kdy zase začneme. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, fobal, sparta, FC Slovan Liberec, AC Sparta Praha, Pavel Hoftych, podzim, trenér, FC Viktoria Plzeň, Evropská liga UEFA, Turecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miloslav Misot

1. Hlavní vina sudího, že po KO Nity hned nepřerušil hru. 2. Chování hráčů Liberce upozorňivších na ruku bych přirovnal k Hingisové, když reklamovala u rozhodčí dlouhé ošetřování Hlaváčkové, poté co ji zranila napálením míčku do obličeje... 3. Při Dočkalově penaltě vyběhl Nguyen předčasně..

Středa, 23. prosince 2020, 11:40Odpovědět

Mělo to grády, zhodnotil utkání na Spartě trenér Slovanu Pavel Hoftych  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.