Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Utkání Sparty s Jabloncem se odehraje v březnu. Jde o sedmý odložený zápas v sezoně

Odložený zápas 22. kola první fotbalové ligy mezi Jabloncem a Spartou se odehraje ve středu 9. března od 18:30. Informovala o tom v tiskové zprávě Ligová fotbalová asociace (LFA), která v Česku řídí profesionální soutěže.

Utkání, které mělo na stadionu Střelnice termín v neděli 20. února, se nemohlo hrát kvůli nezpůsobilému terénu po vydatném nočním sněžení. Na těžkém hřišti hrál Jablonec doma v lize už zkraje února proti Olomouci, následné čtvrtfinále domácího poháru s Mladou Boleslaví odložil sníh. Špatný terén trápil severočeský klub i v jarní části minulé sezony.

Sparta v Jablonci hrát nebude. Ligové utkání je odložené kvůli sněhu

Utkání 22. ligového kola mezi Jabloncem a Spartou se hrát nebude. Důvodem je zimní počasí, k ránu ve městě napadlo několik centimetrů sněhu a hřiště se tak na důstojné ligové utkání nestihne připravit.

Sedmý odložený zápas v sezoně

Sparta v tomto ročníku má zatím 47 bodů a patří jí třetí místo. Jablonec je na opačném pólu tabulky, s dvaceti body je čtrnáctý.

Zápas se Spartou byl již sedmý odložený v této ligové sezoně, ale první kvůli nezpůsobilému terénu. V podzimní části byla nejprve odložena tři utkání. Kvůli koronaviru nenastoupila dvakrát v původním termínu Karviná a Slavia požádala v srpnu kvůli odvetě kvalifikace Ligy mistrů s Ferencvárosem Budapešť o odložení zápasu s Olomoucí.

V jarní části nesehrály dva duely kvůli viróze Pardubice a kvůli koronaviru nenastoupil Zlín v původním termínu proti Liberci. Všechny zbývající duely kromě Pardubic s Libercem, který je v plánu také 9. března, se již odehrály.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto AC Sparta Praha

Štítky fotbal, Jablonec, Sparta, AC Sparta Praha, FK Baumit Jablonec, Ligová fotbalová asociace, Česko, SK Sigma Olomouc, FC Slovan Liberec, FK Pardubice, FK Mladá Boleslav, Liga mistrů UEFA, SK Slavia Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Utkání Sparty s Jabloncem se odehraje v březnu. Jde o sedmý odložený zápas v sezoně  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.