Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Zbytečná porážka, hodnotil utkání s Teplicemi trenér Slovanu Kozel

Po reprezentační pauze se opět rozjela ligová soutěž a Liberec na domácím stadionu přivítal Teplice. Tři body si nakonec připsali hosté, kteří vyhráli těsně 1:0. Liberecký trenér Luboš Kozel byl po porážce zklamaný, jeho tým podle něj vyhrát mohl, ale neproměnil možnosti.

„Jsem zklamaný, že jsme prohráli, je to zbytečná porážka,“ řekl po utkání. Zápas to podle něj byl bojovný na těžkém terénu. „Byly pasáže, kdy byl vždy jeden mančaft lepší. Na konci poločasu jsme soupeře přehrávali, pak začaly lépe Teplice,“ dodal.

Časem bylo znát, že zápas bude o jedné brance. „Tu daly Teplice. My jsme šance neproměnili, lámalo se to asi u možnosti Tupty,“ řekl Kozel.

Porážku s Teplicemi hodnotil záložník Frýdek

Jeho tým poté neuhlídal roh a hosté šli do vedení. „V závěru jsme hráli vabank, k vyrovnání jsme se ale nedostali. Teplice nebyly lepší, ale gól daly,“ dodal trenér.

Před utkáním s Teplicemi se musel vyrovnat s řadou absencí, kromě zraněných nebo potrestaných hráčů mu během přípravy chybělo i několik reprezentantů. V základní sestavě se tak objevil i mladík Ghali. „V první půli hrál Ghali velmi dobře, ve druhém už se mu tolik nedařilo, proto jsme ho i střídali. Je rychlý, pohyblivý, schopný jít do kombinace. Je to mladý hráč s budoucností pro Slovan,“ popsal Kozel.

Podívejte se na hodnocení trenéra Kozla

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, teplice, FK Teplice, trenér, FC Slovan Liberec, Luboš Kozel, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbytečná porážka, hodnotil utkání s Teplicemi trenér Slovanu Kozel  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.