Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Víkend plný fotbalu. Slovan chystá velký turnaj, exhibici legend i projekci MS v Kataru

Fotbal má sice nyní zimní přestávku, liberecký Slovan si ale na víkend přichystal fotbalový nášup, a to včetně projekce posledních dvou utkání světového šampionátu v Kataru. Víkend plný fotbalu, to je Integrační fotbalový turnaj, který se od pátku do neděle koná v Hale míčových sportů v areálu Sport Parku Liberec u Městského stadionu.

Už v pátek dopoledne se odehrál turnaj základních škol, jehož se budou kromě českých žáků účastnit i děti ukrajinského a jiného původu. Následoval odpolední turnaj dětí z Dětských domovů a turnaj starých gard. „Po 19. hodině, tedy o něco dříve, než bylo původně plánováno, bude následovat exhibice našeho ženského týmu, která páteční program uzavře,“ uvedl mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Sobota bude patřit nejprve turnaji dorostenců a starších přípravek. „Těšit se můžete i na ukázky teqballu a freestyle fotbalu. Na velkoplošné obrazovce se pak bude promítat zápas o 3. místo z Mistrovství světa v Kataru,“ dodal Čarnogurský. A poté už na palubovku v exhibičním utkání nastoupí legendy libereckého klubu, jako kapitáni týmy povedou Tomáš Janů a Josef Lexa. Sobotní program pak uzavře vystoupení Jakuba Děkana.

„V sobotu i v neděli budete na akci moct ochutnat ukrajinské dobroty domácí výroby a probíhat bude i charitativní vánoční bazar starších hráčských dresů,“ řekl mluvčí klubu.

V neděli si pak na krásném umělém trávníku s mantinely zahrají i mladší přípravky a také dívky v kategorii do 11 let. Kdo bude chtít, může se podívat i na finále Mistrovství světa.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, víkend plný fotbalu, ukrajina, integrace, turnaj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkend plný fotbalu. Slovan chystá velký turnaj, exhibici legend i projekci MS v Kataru  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.