Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Společně na derby. Fanoušci Slovanu jedou do Jablonce autobusy, před odjezdem se potkají s hráči

Už v sobotu je na programu jubilejní šedesáté ligové derby mezi Libercem a Jabloncem. Tentokrát se hraje na jablonecké Střelnici a i když se hostím aktuálně příliš nedaří, jejich příznivci je na derby jedou podpořit společně autobusem. Odjezd je už ve 14 hodin, tedy ve stejnou dobu, kdy z Liberce vyráží i tým Slovanu.

Do Jablonce se v minulosti jelo už tramvají i vlakem, letos se pojede autobusy. Ty odjedou od stadionu U Nisy už dvě hodiny před výkopem. Proč tak brzy? „Sraz před čtrnáctou hodinou byl naplánován proto, že tou dobou budou odjíždět na zápas i hráči Slovanu a budete je tak moct ještě před zápasem pozdravit a namotivovat,“ vysvětlil mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Šedesáté derby se hraje v Jablonci. Víme, jak je zápas důležitý pro fanoušky, říká útočník Slovanu Rabušic

Je tu fotbalový svátek Podještědí, už v sobotu se v Jablonci na Střelnici hraje jubilejní šedesáté ligové derby. Na podzim uspěl Liberec 2:0, Jablonečtí si chtějí vítězství vzít zpět. Oba týmy doufají v plný stadion a atraktivní fotbal.

Autobusy navíc fanoušky dovezou až přímo před jablonecký stadion a po utkání je zase odvezou zpět do Liberce. „Navíc si vše můžete užít společně s dalšími fanoušky Slovanu a naladit se tak na samotný zápas,“ dodal.

Aktuálně jsou objednány dva velkokapacitní autobusy. „V případě vyššího zájmu mohou být vypraveny i další,“ upřesnil mluvčí. Odjezd z Liberce je naplánován na 14 hodin, cena zájezdu je 60 korun. Už od 13 hodin navíc bude otevřen sportbar před stadionem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky derby, liberec, fotbal, jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společně na derby. Fanoušci Slovanu jedou do Jablonce autobusy, před odjezdem se potkají s hráči  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.