Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Bylo to celou dobu vyrovnané, komentoval podještědské derby trenér Horejš

Včerejší podještědské derby skončilo remízou. Podle jabloneckého trenéra Davida Horejše bylo utkání 27. kola fotbalové ligy po celou dobu vyrovnané.

„Bylo to celou dobu vyrovnané, takový boj o střed hřiště. Dostali jsme branku, když jsme zkazili rozehrávku,“ uvedl trenér David Horejš s tím, že Jakub Považanec už teď ví, že se ukvapil. Dále komentoval utkání slovy: „Liberec to následně potrestal perfektní střelou. Pak šel do dvougólového vedení, ale loket tam byl, kdyby gól platil, bylo by to pro nás už těžké. Pak jsme se zvedli, přeskupili jsme organizaci hry, soupeře jsme dostali pod tlak a z toho pramenilo i vyrovnání.“  K tomu dodal, že bod je podle něj spravedlivý.

Jablonec v posledních minutách vyrovnal. Podještědské derby skončilo remízou

Jablonečtí fotbalisté remizovali ve 27. kole první ligy doma s Libercem 1:1. V šedesátém podještědském derby v samostatné nejvyšší soutěži poslal hosty do vedení v 60. minutě Mohamed Doumbia. Devět minut před koncem vyrovnal Jan Chramosta svou...

Podle libereckého trenéra Luboše Kozla to bylo dobré a bojovné derby. „Hrálo se nahoru dolů. My jsme v prvním poločase nebyli spokojeni, jak jsme řešili situace v soupeřově šestnáctce,“ sdělil Kozel a pokračoval: „Končili jsme nějakých dvacet metrů od branky. V druhém poločase jsme se zlepšili, dali jsme branku a náš výkon šel nahoru. Bohužel nám nebyla uznána hned druhá branka a to byl zlomový okamžik celého zápasu. Loket tam trošku byl, ale když už to rozhodčí nepískl, měl to nechat.“  Trenér Slovanu tak považuje remízu v kontextu celého utkání za zaslouženou.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FK Jablonec

Štítky Sport, fotbal, první, 27. kolo, Jablonec nad Nisou, Liberec, hlasy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bylo to celou dobu vyrovnané, komentoval podještědské derby trenér Horejš  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.