Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Fotbalisté Slovanu budou tančit. Na klubový ples zbývají poslední vstupenky

Po krátké vánoční dovolené nastoupí fotbalisté Slovanu už ve středu do přípravy na jarní část sezony. V sobotu si její začátek zpestří klubovým reprezentačním plesem v hotelu Zlatý Lev. Na akci zbývají poslední vstupenky, které jsou ještě tento týden v prodeji.

Zahájení plesu je naplánováno na 19:30 a akcí provede herec a velký fanoušek Slovanu Ladislav Hampl. „Hudební produkci jistě ocení nejen fanoušci StarDance, protože k tanci a poslechu bude hrát Moondance Orchestra, tedy kapela, která doprovází i tanečníky v této populární televizní soutěži. Zpívat budou Dasha, Naďa Wepperová, Dušan Kollár a Michal Cerman,“ uvedl mluvčí klubu Tomáš Čarnogurský.

Se StarDance ale bude spojeno i jedno taneční vystoupení, své umění přímo na parketu předvede olympijský medailista a nedávný finalista poslední řady StarDance Vavřinec Hradilek.

Těšit se ale návštěvníci mohou i na další překvapení, stejně jako na bohatý raut, který je v ceně vstupenky. „Proběhne i tradiční losování o ceny od našich partnerů,“ doplnil mluvčí.

Ples se koná po tříleté odmlce a tančit budou i hráči Slovanu a jejich partnerky. Pokud chcete zažít, jaké to je, když Slovan tančí, vstupenky v ceně 790 korun jsou k dispozici každý den od 12 do 16 hodin v kanceláři marketingu.

Ohodnoť článek

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, ples

Fotbalisté Slovanu budou tančit. Na klubový ples zbývají poslední vstupenky  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.