Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Laciné góly a řada absencí. Chybělo nám osm hráčů, řekl po utkání v Teplicích trenér Slovanu Kozel

Po pohárovém vypadnutí ve Zlíně se Slovan představil na stadionu dalšího neoblíbeného Soupeře. A v Teplicích také prohrál 0:2. Podle trenéra Kozla bylo vítězství domácích zasloužené, zmínil se o řadě absencí, které jeho už tak úzký kádr trápí.

Jaké je hodnocení utkání v Teplicích?
Teplice dosáhly zaslouženého vítězství. V utkání měly více šancí. My jsme měli dobrý vstup do zápasu a dvě šance, ale neproměnili jsme je. Po té druhé jsme prakticky z protiútoku inkasovali gól, který byl hodně laciný. Teplicím pomohl, nás znejistil a znervózněl. Vrcholem toho byla druhá branka, opět velmi laciná. Naše obrana byla vůbec bohorovná a domácí toho dokázali využít. Ani v ofenzivě jsme velkou kvalitu neukázali, i když snaha vidět byla. Teplice si vedení hlídaly, dobře bránily a čekaly na naše chyby.

Oba góly dali útočníci, bylo těžké je ubránit?
Formu mají, je vidět, že si věřili. Ale myslím si, že jsme jim to usnadnili. Neměli bychom dostat gól ze situace, kdy hráč jde po lajně. U druhé situace to Fila udělal výborně a z druhého dotyku zakončil. My jsme mu to ale usnadnili, že tam ta přihrávka takhle prošla.

Je možné, že u prvního gólu střelec trochu nachytal brankáře Vliegena?
Asi by gólman takový gól dostat neměl. Na druhé straně Ludha nám chytil tři góly. V tomhle domácím pomohl, u nás to byl laciný gól.

V prvním poločase hrál Ghali levého wingbeka, ve druhém pravého. Jak hodnotíte jeho výkon?
Hlavně jsme nebyli spokojeni s naší pravou stranou, Penner dopředu moc nebezpečný nebyl. Navíc neplnil dobře ani dozadu, nezdvojil situaci u prvního gólu, zaspal i u šance Labíka. Druhý poločas se to ale moc nezlepšilo, Labík měl šanci i přes Ghaliho. Dostali jsme tam ale Preislera, od kterého nebezpečné centry chodily.

Do druhého poločasu jste dvakrát střídal, co jste chtěli změnit?
Chybělo nám osm hráčů, moc variant nebylo. Hlavně ve středu hřiště, kde jsme začali s dvojicí Prebsl, Varfolomejev. Potřebovali jsme to změnit, protože jsme prohrávali. Potřebovali jsme být kreativnější a ofenzivnější, proto tam šel Višinský, i když to není úplně jeho pozice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, teplice, kozel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Laciné góly a řada absencí. Chybělo nám osm hráčů, řekl po utkání v Teplicích trenér Slovanu Kozel  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.