Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Skončí Kozel, přijde Kováč? Spekulace nebudeme komentovat, zní z klubu

Ohledně Slovanu je v posledních dnech hodně živo. Nejprve přišel nový majitel, který jmenoval generálního ředitele Jana Nezmara nebo sportovního ředitele Theodora Gebre Selassieho. V sobotu áčko U Nisy přejelo Slovácko a v pondělí se na serveru inFotbal objevila spekulace, že trenér Kozel po sezoně skončí a nahradí ho Radoslav Kováč, dosavadní šéf lavičky Pardubic. Slovan poté přišel s prohlášením, že spekulace o trenérovi nebude komentovat. Informace o konci Kozla ale nevyvrátil.

Kdo tedy v nové sezoně povede Slovan? Podle serveru inFotbal už má být jasno a dosavadní trenér Kozel si už měl od nového vedení vyslechnout, že po sezoně skončí. „Nový start se dotkne i trenérské pozice. Hned první den Kania s Nezmarem vyložili karty na stůl a informovali Luboše Kozla o svém záměru. Stanovili si společný cíl dotáhnout Slovan v tomto ročníku do evropských pohárů a dohodli se, že po sezoně půjdou každý svojí cestou. Kania údajně nechtěl Kozla nechat v permanentní nejistotě a chtěl být maximálně transparentní,“ uvedl server.

Ke své budoucnosti se už po výhře 4:1 nad Slováckem vyjádřil i sám Kozel. „Mám tu smlouvu do léta, snažím se ji plnit a dělat s mužstvem maximum, abychom pokud možno hráli o co nejlepší výsledek. Co se týče mé budoucnosti, to se asi bude řešit v létě,“ uvedl.

Na jeho vyjádření nyní navázal i sám klub, který spekulace o změně na trenérském postu nebude komentovat. „FC Slovan Liberec nebude komentovat žádné mediální spekulace o možné změně na pozici hlavního trenéra. Trenér Luboš Kozel má maximální podporu a důvěru klubu a platnou smlouvu do konce této sezony. Celý klub se maximálně soustředí na dosažení co nejlepšího výsledku v závěrečné fázi sezony,“ uvedl klub.

Pomáhají nám lepší terény, řekl Kozel po vítězství nad Slováckem. Budoucnost v Liberci bude řešit v létě

Mužstvo Luboše Kozla chytá velmi dobrou formu. Po výhře v Plzni nyní porazil i Slovácko a dotahuje se do skupiny o titul. Podle trenéra Slovanu pomáhají i dobré terény. Po utkání se vyjádřil také ke změnám v klubu i jeho budoucnosti na lavičce...

Spekulace tak klub vyjádřením nevyvrátil a fanoušci si tak budou muset počkat do konce sezony, vyplývá z něj ale, že sezonu chce dohrát co nejlépe. „Změny v akcionářské struktuře a nejvyšším managementu klubu byly dlouhodobě připravované a plánované. Součástí celého procesu bylo mimo jiné nastavení významných motivačních schémat pro hráče a realizační tým. Chceme tak fanoušky a partnery klubu ujistit, že klub je naprosto jednotný a děláme všichni maximum pro to, aby sezóna dopadla co nejlépe,“ dodal klub.

Do konce základní části chybí poslední tři kola. Slovan už v sobotu hraje na hřišti posledních Českých Budějovic, poté přivítá Hradec a končí v Ostravě. A Slovan skutečně stále hraje o poháry, na čtvrtý Baník mu chybí pět bodů, střední skupinu, kde se bude také bojovat o účast v příštím ročníku evropských pohárů, pak už má téměř jistou.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, slovácko, kozel, kováč, spekulace, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skončí Kozel, přijde Kováč? Spekulace nebudeme komentovat, zní z klubu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.