Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Slovan obral Slovácko o všechny body. Zápas rozhodl Šural

Fotbalisté Slovanu ani v šestém kole Synot ligy nepoznali porážku. Na městském stadionu v Uherském Hradišti vybojovali další cenné tři body po brankách Bakoše a Šurala, a společně se Spartou ještě v letošní sezoně nepoznali, jaké je to odcházet do šaten bez bodů. Díky vítězství se liberečtí navíc posunuli na druhé místo tabulky.

Slovan byl povětšinu utkání lepším týmem, když domácí překonal nejen v počtu střel na branku, ale i v držení míče.

Na první gól diváci nemuseli dlouho čekat. Šural si vzal po čtyřiatřiceti minutách balon na polovině hřiště, protáhl ho do běhu Marku Bakošovi, který bez problému překonal k tyči domácího Heču.

Přesný zásah domácí jen nabudil a po dalších pěti minutých srovnal po přímém kopu Marek Havlík.

Utkání rozhodl půl hodiny před koncem Josef Šural. Shalovu ránu v devětapadesáté minutě obránci zlikvidovali, odražený balon se ale dostal na hranici vápna, kde stál Šural a ten ranou po zemi poslal Slovan do vedení.

Domácí s výsledkem do konce utkání nezvládli nic udělat a tak si Slovan z Uherského Hradiště odvezl tři body. Slovácko vítězstvím odsunul za svá záda, na druhé místo.

1. FC Slovácko – FC Slovan Liberec 1:2 (1:1)

Branky: 41. Havlík - 34. Bakoš, 59. Šural. ŽK: 44. Rada, 50. Chvátal, 50. Hlúpik, 79. Civič, 84. Diviš - 11. Bartošák, 25. Hovorka, 52. Šural, 63. Shala, 79. Coufal, 82. Rabušic.

Sestavy: 1.FC Slovácko: Heča – Chvátal, Košút, T. Rada, Reinberk (88. Břečka) – Daníček – Diviš, Valenta (71. Kovář) , Havlík, Hlúpik (58. Civič) – Došek (C). FC Slovan Liberec: Koubek – Coufal, Pokorný, Hovorka, Bartošák – Pavelka (C), Soungole – Šural (74. Delarge), Shala (86. Švejdík), Bartl – Bakoš (80. Rabušic).

Štítky Josef Šural, FC Slovan Liberec, 1. FC Slovácko, Marek Bakoš, AC Sparta Praha, 1. česká fotbalová liga, Marek Havlík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan obral Slovácko o všechny body. Zápas rozhodl Šural  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.