Počasí dnes29 °C, zítra26 °C
Sobota 29. června 2024  |  Svátek má Petr a Pavel
Bez reklam

Bohemka přijela hrát spíš kung-fu, posteskl si Trpišovský

Své rozladění po včerejší utkání s pražskou Bohemkou neskrýval trenér Jindřich Trpišovský. Liberečtí sice zvítězili 3:1 a předvedli dobrý výkon, „Klokani“ ale v úvodních minutách předváděli spíše bojový sport než fotbal. Jejich agresivní zákroky během prvních devíti minut odnesl zraněním Jan Sýkora i Lukáš Bartošák.

„Nechápu to, hráči Bohemky předváděli spíše ragby nebo kung-fu,“ řekl po utkání rozhořčený trenér domácích. „Když jsem viděl v šatně Sýkoru a Bartošáka o berlích, nemám moc chuť hodnotit utkání,“ dodal.

Sýkoru zranil Kolumbijec Jhon Mosquera a domácí záložník musel odstoupit už ve čtvrté minutě. O chvíli později předčasně skončilo utkání i pro beka Bartošáka, jemuž se stal osudným nevybíravý zákrok Davida Bartka.

"Zákrok na Bartošáka byl podle mně úmyslný faul zezadu. Vážně tomu nerozumím. To se pak těžko nutí ofenzivní hráče, aby si chodili pro míče, když v prvních minutách dostanete zákrok na koleno od Mosquery, který se pak ještě diví," posteskl si Jindřich Trpišovský.

Liberecký manšaft teď čeká reprezentační pauza. Hráči ji využijí k odpočinku po náročném vstupu do sezony. „Zrušili jsme i pondělní trénink,“ uzavřel trenér.

Štítky Bohemians 1905, Jindřich Trpišovský, Lukáš Bartošák, trenér, Jan Sýkora, Jhon Edison Mosquera Rebolledo, David Bartek, Kung-fu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bohemka přijela hrát spíš kung-fu, posteskl si Trpišovský  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.