Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Šury vyvrací fámy: S žádným klubem v ČR ani nikde jinde nejednám, kdo tvrdí něco jiného, lže

Reprezentační záložník Josef Šural rezolutně odmítl spekulace o odchodu z Liberce, kde mu v létě vyprší smlouva. Pětadvacetiletý fotbalista prý nejednal s žádnými českými ani zahraničními kluby a budoucnost ve Slovanu bude řešit až po skončení podzimu.

V médiích se objevily informace, že Šural odmítl prodloužit kontrakt a z Liberce chce odejít nejlépe už v zimě. Hráčův agent Zdeněk Nehoda dokonce pro deník Sport uvedl, že se Spartou a Slavií už proběhly první schůzky, což podle brněnského odchovance není pravda.

"Nikde na testech, ať už zdravotních, nebo sportovních jsem nebyl. Kdo tvrdí něco jiného, lže. S žádným klubem v ČR ani nikde jinde nejednám, kdo tvrdí něco jiného, lže," uvedl na svém facebookovém účtu Šural, který v posledních dnech léčil zánět průdušek.

Nehodovy výroky ho nemile zaskočily. "Proto i mě překvapila zpráva, že 'my' jednáme s některým z českých klubů, protože já určitě s nikým nejednám a už vůbec jsem se nikomu nesvěřil, že bych do takového klubu toužil odejít. Taky jsem svou nespokojenost s tímto vyjádřením panu Nehodovi dal jasně najevo," uvedl Šural.

Svou fotbalovou budoucnost bude řešit až po skončení podzimní části sezony. V ní ještě Liberec čekají dva důležité domácí zápasy. V neděli se svěřenci Jindřicha Trpišovského utkají s pražskou Slavií o čtvrté místo v první lize, ve čtvrtek si pak v přímém souboji s Marseille zahrají o postup do play off Evropské ligy.

"S mým manažerem panem Nehodou, ale i s majitelem klubu panem (Ludvíkem) Karlem jsme jasně domluveni, že jednat o tom co a jak dál, budeme po skončení fotbalového podzimu. Abych měl klid na svou práci, což byl můj hlavní a vlastně jediný požadavek," uvedl sedminásobný reprezentant.

"Už včera, i přes doporučení lékařů mít klidový režim, jsem začal s individuálním tréninkem. Abych mohl pomoci Slovanu v posledních dvou velice důležitých podzimních zápasech," dodal Šural.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, Česko, Josef Šural, SK Slavia Praha, Zdeněk Nehoda, AC Sparta Praha, Evropská liga UEFA, Olympique de Marseille, Jindřich Trpišovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šury vyvrací fámy: S žádným klubem v ČR ani nikde jinde nejednám, kdo tvrdí něco jiného, lže  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.