Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Slovan loví hvězdu. Do Liberce by měl po konci v Boleslavi zamířit Milan Baroš

Milan Baroš do Liberce? Před pár lety by to byl jasný nesmysl, teď ale přestup bývalého útočníka Liverpoolu vypadá pravděpodobně. Podle informací serveru iDnes hráč vypověděl smlouvu v Mladé Boleslavi a míří do Slovanu, kde by měl absolvovat zdravotní prohlídku.

Slovan po konci sezony opustili všichni dosavadní útočníci, Baroš by byl pro trenéra vítanou posilou. Vítěz Ligy mistrů z roku 2005 má působivý fotbalový životopis, když si zahrál v Liverpoolu, Aston Ville nebo Lyonu, v poslední době to už ale tak růžové není. Častá zranění ho brzdí, navíc mu je už 34 let. Klubu by ale mohl výrazně pomoci.

Zatím má totiž Liberec útočníky dva – Vojtěcha Hadaščoka, který se ale dosud výrazněji neprosadil a Nikolaje Komličenka, který přišel na roční hostování z Rostova. Ten se sice jeví velmi dobře a v přípravě střílí jeden gól za druhým, podle Trpišovského ale nemá kondici. Zkušený střelec se tak Liberci bude hodit.

Přestup ještě není stvrzený a ani jeden klub se k němu nevyjádřil, Slovan ale na Twitter umístil tento příspěvek: „Co jako dárek k dnešním narozeninám třeba nějakou posilu se zkušenostmi z anglického velkoklubu?“.

Konec angažmá v Mladé Boleslavi zatím nekomentuje ani vedneí středočeského klubu. "V tuhle chvíli nemám od vedení pokyn, že bych to mohl komentovat," řekl mluvčí Mladé Boleslavi Jiří Koros.

Podle serveru iSport jedná Baroš se Slovanem o roční smlouvě s roční opcí.

Autoři | Foto synotliga.cz

Štítky FC Slovan Liberec, FK Mladá Boleslav, Milan Baroš, Liverpool FC, iDNES.cz, Liga mistrů UEFA, Olympique Lyonnais, FK Rostov, Vojtěch Hadaščok, Nikolaj Komličenko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan loví hvězdu. Do Liberce by měl po konci v Boleslavi zamířit Milan Baroš  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.