Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Neděle 26. května 2024  |  Svátek má Filip
Bez reklam

Coufal po vítězném utkání s Admirou: Asi potřebuji cítit atmosféru Evropské ligy, abych dal gól

Stane se Vladimír Coufal libereckým pohárovým žolíkem? Zatím k tomu má skvěle nakročeno. V Evropské lize dnes vstřelil už svůj druhý gól a tím přispěl k vítězství 2:0 nad rakouskou Admirou. Jeho střelecká bilance je tak v pohárech lepší, než v jednasedmdesáti ligových zápasech, kde se trefil pouze jednou.

Coufal se trefil poprvé v pohárech na podzim loňského roku v zápase s Marseille, druhý zásah přidal ve středečním utkání s Admirou. „Asi potřebuji cítit atmosféru Evropské ligy, abych dal gól. Marseille byla cennější, jak finančně, tak prestiží, ale já jsem rád za každý gól. Moc jich nedávám, a i když je to v přáteláku, tak je to dobře," řekl Vladimír Coufal.

PSALI JSME: Slovan porazil rakouskou Admiru i doma

Utkání se rozhodovalo v prvním poločase, kdy padly obě branky. „Naštěstí jsme dali dva rychlé góly do poločasu a to je trochu zlomilo. Můžeme být spokojeni s výkonem, akorát druhý poločas jsme se trochu zatáhli, chtěli jsme víc držet balon,“ shrnul Coufal.

Právě on po dvaceti minutách otevřel brankový účet. „Při gólu jsem hledal na své pravé straně Komličenka, on se tam nějak neobjevoval, tak jsem si řekl, že to vykulím na pravou a zkusím to nějak prostřelit na první tyč. Na rozcvičce mi to tam dneska padalo. Trefil jsem to hezky a padlo to tam,“ uzavřel sváteční střelec.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Vladimír Coufal, Evropská liga UEFA, Olympique de Marseille

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Coufal po vítězném utkání s Admirou: Asi potřebuji cítit atmosféru Evropské ligy, abych dal gól  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.