Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Fotbalisty Jablonce posílil kapitán slovenské jednadvacítky Zrelák

Fotbalisté Jablonce získali před koncem letního přestupního období posilu do útoku. Na sever Čech zamířil kapitán slovenské jednadvacítky Adam Zrelák, který přestoupil ze Slovanu Bratislava a v novém působišti podepsal tříletou smlouvu. Informoval o tom server sport.sk a informaci potvrdil jablonecký mluvčí Štěpán Hanuš.

Zrelákovi měla ve Slovanu vypršet smlouva příští rok v červnu. "Adamovi jsem nabídl novou čtyřletou smlouvu, náš návrh však neakceptoval a rozhodl se pro jinou možnost. Přeji mu vše dobré v novém působišti," uvedl viceprezident Slovanu Ivan Kmotrík mladší.

"O Adama jsme usilovali už delší dobu. Sledovali jsme pečlivě jeho fotbalový růst a nyní přišla vhodná doba, kdy jsme mu nabídli finální nabídku na působení v našem klubu," řekl jablonecký výkonný ředitel Petr Flodrman.

Začátkem této sezony Zrelák utrpěl zranění a momentálně nehraje. "Věříme, že nám brzy pomůže na trávníku. Slibujeme si od něho zvýšení konkurence v ofenzivě," dodal Flodrman.

Dvaadvacetiletý Zrelák přišel do Slovanu z Ružomberoku v zimní přestávce sezony 2014/15. Za bratislavský tým odehrál 41 zápasů a vstřelil v nich 13 branek.

Je kapitánem slovenské jednadvacítky, která suverénně vede svou skupinu evropské kvalifikace, a stihl si už připsat dva krátké starty za reprezentační A-tým. Předloni v květnu dal v přípravném utkání dvě branky české jednadvacítce.

Autoři | Foto Profutbal.sk

Štítky FK Baumit Jablonec, Adam Zreľák, ŠK Slovan Bratislava, Česko, fotbalista, Ivan Kmotrík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Jablonce posílil kapitán slovenské jednadvacítky Zrelák  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.