Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Slovan v lize tápe. Po prohře na Slavii je v tabulce až třináctý

V Evropské lize šlape, v lize domácí už je to horší. Mnohem horší. Ani v sedmém kole nehrál Slovan moc dobře a na hřišti Slavie prohrál 0:1. Hodinu hry celkem prospal, tým probrala až inkasovaná branka Milana Škody. I přes zlepšenou poslední půlhodinu ale jede domů bez bodu.

První poločas začal opatrně a Slovan měl více ze hry. Krásný dlouhý balon mezi obránce od Karafiáta ale Vůch nezpracoval úplně dobře a Bílek mu míč ukopl. Postupně se ale zvedala Slavia a Liberec jí přenechával aktivitu.

V závěru půle pak Slavia dvakrát udeřila, ale ještě bez gólu. Nejprve Mikula trefil tyč a poté Mingazova z malého vápna vychytal Dúbravka.

Druhá půle začala podobně, jako ta první. Až po hodině hry bylo pro Liberecké zle. Po rohu nedokázal Dúbravka vyboxovat míč před Škodou, ke kterému se balon vrátil a ten ho pak uklidil do brány. Hned po rozehrání Slovan míč ztratil a Slávisté se řítili na bránu, Barák ale po centru zprava z malého vápna překopl prázdnou bránu.

Pak začal hrát i Liberec, Slavii chvílemi přehrával, vypracoval si několik zajímavých náznaků, ale žádné větší ohrožení brány Pavlenky nepřicházelo.

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:0 (0:0)

Branka: 60. Škoda. ŽK: 2. Mingazov. Rozhodčí: Hrubeš – Ratajová, Arnošt.
Diváci: 6882

SK Slavia Praha: Pavlenka – Mikula, Bílek (C), Deli, Bořil – Ngadjui – van Kessel (46. Barák), Hušbauer, Zmrhal, Mingazov (66. Mihalík) – Milan Škoda

FC Slovan Liberec: Dúbravka – Coufal (46. Nitrianský), Hovorka, Latka (C), Bartošák – Karafiát, Folprecht - Bartl, Navrátil, Vůch – Komličenko

 

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Milan Škoda, Evropská liga UEFA, Dúbravka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan v lize tápe. Po prohře na Slavii je v tabulce až třináctý  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.