Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Myslím si, že jdeme výkonnostně nahoru a že body sbírat budeme, říká po včerejším utkání Breite

Šestnáctibodová ztráta na čelo, devítibodová ztráta na pozice zajišťující evropské poháry a pouhé dvě výhry v devíti ligových utkání. Fotbalisté Slovanu nedokázali ani ve včerejším utkání s Duklou zvítězit a i přes několik slibných šancí to tam prostě libereckým nepadá. Hned po Jihlavě a Příbrami mají nejméně vstřelených gólů.

„Soupeř měl také nějaké šance, ale těch vyloženějších jsme měli podle mě víc. Je škoda, že jsme alespoň jednu nedokázali proměnit,“ dodal Radim Breite. Výslednou remízu však nevnímá jako ztrátu. „Pořád je to bod z venkovního hřiště,“ řekl.

Mladý záložník podle svých slov očekává, že se Slovan bude v dalších utkáních zvedat. „Nezačali jsme sice v lize dobře, ale od určité doby už předvádíme dobré výkony i v ní, nejen v Evropě. Myslím si, že jdeme výkonnostně nahoru a že body sbírat budeme,“ dodal.

Fotbalisté Slovanu museli v posledních dnech řešit nejen sportovní stránku, ale také personální. Celý tým se v posledních týdnech nejen z médií doslýchal o možném odchodu trenéra Jindřicha Trpišovského do pražské Sparty. „Kdyby odešel, hodně lidí by to mrzelo. Ale takový je fotbal. Zůstal tu a jsme stále na jedné lodi, která jede dál,“ uzavřel.

Celý manšaft teď čeká náročný podzim, kdy jedno utkání střídá druhé. Už ve čtvrtek se na stadionu U Nisy střetnou fotbalisté Slovanu s italskou Fiorentinou a o tři dny později s Českými Budějovicemi.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Radim Breite, fotbalista, FK Dukla Praha, 1. FK Příbram, FC Vysočina Jihlava, ACF Fiorentina, Evropa, AC Sparta Praha, SK Dynamo České Budějovice, Jindřich Trpišovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Myslím si, že jdeme výkonnostně nahoru a že body sbírat budeme, říká po včerejším utkání Breite  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.