Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Každý někdy udělá chybu, dneska si to bohužel vybrali asi dva tři hráči, říká obránce Vladimír Coufal

„Krutá i poučná porážka.“ Těmito slovy zhodnotil čtvrteční utkání s italskou Fiorentinou obránce Vladimír Coufal. Slovan v poločase prohrával už 0:2, v druhé půli ale liberečtí dokázali vstřelit kontaktní gól. Jejich tlak se ale nepodařilo proměnit ve vyrovnávací branku, ba naopak. Hosté dokázali přidat třetí branku, čímž rozhodli utkání.

V druhém poločase byl ale Slovan výraznějším týmem na hřišti. „Myslím, že jsme Fiorentinu zatlačili tak, jak nikdo nečekal. Druhý poločas tu hrála jako Soluň, jen odkopávala balony,“ shrnul obránce.

PSALI JSME: Sen o postupu se rozplývá. Slovan podlehl italské Fiorentině 1:3

Podle něho si Slovan za prohru mohl sám. „Bohužel si dáme tři góly sami a s tím v Evropské lize hrát nemůžeme. Každý někdy udělá chybu, dneska si to bohužel vybrali asi dva tři hráči, což je veliká smůla a škoda,“ dodal.

Liberečtí se ale ve druhé pětačtyřicetiminutovce pokusili o obrat. „Ve druhé půli jsme si vytvořili velký tlak, který vedl ke snižujícímu gólu. Bohužel pak laxně přijdeme o balon u lajny a takoví velcí hráči to umí potrestat,“ uzavřel.

Slovan tak po čtvrtečním utkání uzavírá tabulku skupiny J s jediným bodem. Příští utkání navíc hraje na hřišti favorizované Fiorentiny. „Umíme si to spočítat. Moc dobře víme, že je to hodně špatné. Zkusíme venku překvapit Fiorentinu. Doma pak máme Karabach a venku Soluň. Je to ještě otevřené,“ shrnul Coufal.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Vladimír Coufal, ACF Fiorentina, PAOK FC, Evropská liga UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Každý někdy udělá chybu, dneska si to bohužel vybrali asi dva tři hráči, říká obránce Vladimír Coufal  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.