Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Ajaj. Slovan si v Ostravě uřízl ostudu a prohrál o tři góly

Tomu se ani nechce věřit. Slovan dostal v Ostravě na frak. Přitom čtyřicet minut první půle jasně vládl, měl snad čtyři jasné gólovky, ale pak selhal. V závěru půle dostal dva góly a pak ještě jeden v závěru. Tak teď rychle zapomenout a postoupit v českém poháru. Hraje se ve středu na Žižkově.

Slovan začal skvěle, Baník se prakticky nedostal za půlku. Rychlé narážečky, kolmice, i zakončení. Šance měli Rabušic, Delarge i Šural, ale ani jeden z nich neproměnil.  A tak přišel trest. Baník se z akce neakce dostal do zakončení a ostravský Petrus poslal oblouček hlavou do brány - 1:0

A hned za chvilku bylo ještě hůř. Kelić, otřesený po faulu domácího hráče, fauloval a z přímého kopu Slovan inkasoval po druhé. Přímý kop nl dvakrát tečován a Kovář neměl nárok.

Zápas jsme sledovali živě

Po půli už to byla ze strany Liberce křeč bez šancí. Naopak nadšení domácí utíkali do brejků a jeden z nich v závěru proměnil Engelmann, který byl na hřišti sotva minutu.

Takový zápas se asi stane, ale je to velká škoda, Slovan mohl v půli vést 3:0 a byl klid. Nestalo se a v kabině teď  bude velké dusno. Ve středu hraje Slovan třetí kolo Poháru České pošty na Žižkově, tak bude šance na reparát. 

Baník Ostrava - Slovan Liberec 3:0

Branky: 43. Petrus, 45. Holzer, 89. Engelmann. Rozhodčí: P. Orel – P. Filípek, J. Jiřík.

FC Baník Ostrava: Pavlenka – Sukup, Baránek, Frydrych, Zawada – Droppa, Hable, Šichor, Fantiš, Holzer – Petrus.
FC Slovan Liberec: Kovář – Kušnír, Kelič (46. Karišik), Kováč, Fleišman – Rybalka, Šural, Kalitvincev (61.Frýdek), Pavelka, Delarge (82. Hadaščok) – Rabušic.
 

Autoři

Štítky slovan, ostrava, liga, FC Slovan Liberec, HC Vítkovice Ridera, FK Viktoria Žižkov, FC Baník Ostrava, Bílí Tygři Liberec, Česká pošta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ajaj. Slovan si v Ostravě uřízl ostudu a prohrál o tři góly  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.