Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Do Liberce k Nise dorazí s Freiburgem přes tisícovku fanoušků

Starosti pro klub, státní i městskou policii znamená zápas Evropské ligy s bundesligovým Freiburgem. Do Liberce jich totiž může zamířit až třináct stovek. Ale znamená to i to, že U Nisy bude parádní atmosféra, snad podpořená i domácími fandy.

Kvůli fanouškům Freiburgu ve čtvrtek raději neparkujte ve Winterově ulici nedaleko stadionu. Ne že by vám měli zničit auta, to opravdu ne. „Ulice byla určena jako provizorní parkovací plocha pro parkování autobusů a automobilů fotbalových fanoušků německého týmu a bude po celou dobu opatření pod fyzickou kontrolou bezpečnostních složek,“ vysvětlilo vedení liberecké městské policie. Omezení platí už od osmi ráno po celý den až do šesti hodin ráno v pátek.

Do ulic se chystají kromě městských strážníků také státní policisté. Těch budou desítky a dorazí z celého kraje, včetně pořádkových jednotek, psovodů. „Krajské ředitelství policie Libereckého kraje přijalo bezpečnostní opatření, aby před zápasem, v jeho průběhu, ale i po jeho skončení nedošlo k narušení veřejného pořádku či potyčkám mezi fanoušky jednotlivých celků,“ doplnila mluvčí policie Jana Světlá.

Pro Slovan jde o zápas podzimu, zda bude vyprodáno, není jisté, návštěva ale bude snad jedna z nejlepších na podzim.  Vstupenek  ve středu na pokladnách zbývaly necelé dvě tisícovky.

Autoři

Štítky slovan, freiburg, evropská, liga, Liberec, Lužická Nisa, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Liberce k Nise dorazí s Freiburgem přes tisícovku fanoušků  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.