Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Do Liberce přijelo 500 fanoušků Alkmaaru. Policie je v pohotovosti

Do Liberce dorazilo na pět stovek fanoušků holandského AZ Alkmaar, na které se připravují desítky policistů z celého Libereckého kraje. Policie kvůli jejich příjezdu pod Ještěd přijala bezpečnostní opatření, která by měla zamezit potyčkám mezi příznivci obou týmů. Řidiči se podle všeho dopravních omezení bát nemusí.

„Policie nechystá žádné uzavírky silnici. Je však nutné počítat před zahájením zápasu s možným zpomalením provozu, který bude souviset s přechodem fanoušků na stadion. V souvislosti s parkováním pak nedoporučujeme parkovat vozy ve Winterově ulici,“ vysvětlila mluvčí policie Jana Světlá.

Utkání Evropské ligy začíná v sedm hodin večer, policisté budou ale situaci v Liberci monitorovat až do ranních hodin. „Na pořádek budou dohlížet i policisté z cizinecké policie, kriminalisté, policejní psovodi a v terénu budou i policisté z antikonfliktního týmu. Utkání se zúčastní i policisté z Holandska,“ uzavřela mluvčí.

Štítky Liberec, policie, Alkmaar, AZ Alkmaar, Liberecký kraj, Ještěd, Cizinecká policie, Nizozemsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Liberce přijelo 500 fanoušků Alkmaaru. Policie je v pohotovosti  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.