Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Los poslal Slovan do Rumunska. Teď musí přejít přes Košice

Fotbalisté Slovanu po dnešním losu ví, s kým se v případě postupu přes slovenské Košice utkají ve třetím předkole Evropské ligy. Páteční odpolední los by je poslal do Rumunska, kde by narazili na vítěze tamního poháru FC Astra z padesátitisícového města Giurgiu, které leží na úplném jihu země.

"Případného soupeře vůbec nehodlám komentovat. Naše myšlenky i koncentrace se upínají pouze na odvetné utkání s Košicemi. Před námi je náročné utkání, které musíme zvládnout. Až potom nás může zajímat další soupeř," řekl krátce po losu trenér Samuel Slovák.

Slovan bude muset o případný postup do dalšího předkola tvrdě bojovat. Ze Slovenska si přivezl těsnou výhru 1:0 a v odvetě, která je na programu hned příští týden, nesmí prohrát.

FC Astra je papírově slabším soupeřem, kterého však nelze podceňovat. Manšaft v loňské sezoně vybojoval druhé místo v domácí soutěži a na více než osmitisícovém stadionu se chlubí stabilní návštěvností. V žebříčku UEFA je na 217. místě, tedy 113. pozic za libereckým Slovanem.

Na koho mohl Slovan tak narazit?

FK Čukarički (SRB)/SV Grödig (AUT)
Aberdeen FC (SCO)/FC Gronigen (NED)
Linfield FC (NIR)/AIK Solna (SWE)
FK Sarajevo (BIH)/FK Haugesund (NOR)
Derry City FC (IRL)/FC Shakhtyor Soligorsk (BLR)

Štítky Košice, Rumunsko, Evropská liga UEFA, FC Astra Giurgiu, Samuel Slovák, UEFA, Slovensko, Aberdeen FC, FK Sarajevo, Linfield FC

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Los poslal Slovan do Rumunska. Teď musí přejít přes Košice  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.