Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Naštvání je hodně slabé slovo, řekl po derby kapitán Fleišman

Kapitán libereckých fotbalistů Jiří Fleišman byl po premiérové domácí porážce s Jabloncem v samostatné lize víc než naštvaný. Slovan hlavně v první půli stejně jako v předchozím průběhu podzimu nepředváděl vůbec špatnou hru, ale zahazoval i ty nejvyloženější šance a nakonec v podještědském derby zůstal bez bodu.

"Těžko se mi hledají slova, jsem strašně zklamaný. Naštvání je hodně slabé slovo," řekl novinářům po zápase Fleišman.

První domácí prohra v lize po třinácti zápasech ho mrzela o to víc, že přišla zrovna v prestižním derby se sousedním Jabloncem. "Teď rychle nezapátrám v paměti, kdy jsem byl po zápase tak zklamaný. Pro celý region to byl nejdůležitější zápas a my jsme ho bohužel prohráli. Musíme se za to lidem omluvit," prohlásil Fleišman.

K liberecké porážce přitom vůbec nemuselo dojít, kdyby Slovan proměnil aspoň některé z tutových šancí v prvním poločase. "Začali jsme poměrně dobře, měli jsme šance, dali jsme dvě tyče. Teď je to hodně smolné. Kdybychom vedli 1:0, vypadal by zápas úplně jinak," řekl.

"Po přestávce nás Jablonec zavřel, měli jednu standardku za druhou. Snad pět za sebou. Bohužel jsme to tam nepohlídali, Pernica, kterého jsem měl hlídat já, to prodloužil na zadní tyč a Doležal už to měl jednoduché. Pak už jsme se k nim nedostali," litoval Fleišman.

Derby bylo věrnou kopií libereckých podzimních zápasů. "To jsme letos přesně my. Máme spoustu šancí, ale nedáváme góly a jsme bez bodu. Je nám to prd platné. Radši hrát h.... a mít 25 bodů. Je to víc než k naštvání," ulevil si útočník Josef Šural.

"Nevím, čím to je. Někdy to tak bývá. Asi to není jen o smůle. Možná naší laxností v koncovce, nebo kdybychom měli trošku víc štěstíčka. Mohli jsme zápas v pohodě vyhrát a teď slavit," uvedl Fleišman.

Jeho celek se propadl na třinácté místo o bod před sestupové příčky. "Situace je to hodně špatná, ale my se nevzdáváme. Máme teď do konce podzimu tři zápasy a budeme se snažit z nich vytěžit devět bodů," dodal Fleišman.

Napsala ČTK

Na kolikátém místě se Slovan umístí v letošní sezoně?

Celkem hlasovalo18 čtenářů

Štítky Jiří Fleišman, FK Baumit Jablonec, Josef Šural

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naštvání je hodně slabé slovo, řekl po derby kapitán Fleišman  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.