Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Po výprasku v Ostravě hraje Slovan český pohár na Žižkově

Nedělní porážka v Ostravě je pryč, Slovan dnes hraje třetí kolo Poháru České pošty na hřišti Viktorie Žižkov. Je velmi pravděpodobné, že šanci dostanou hráči z lavičky. Zápas začíná v 16.30 v žižkovské eFotbal areně.

 

Slovan má nahuštěný program. Minulý čtvrtek se představil v Evropské lize ve Freiburgu, kde vybojoval cennou remízu. Pak ho čekal náročný přesun do Ostravy. Tam Liberec čtyřicet minut dominoval, měl šance, pak ale dvakrát udeřili domácí a bylo po nadějích. „V druhém poločase už nebylo kde brát,“ řekl po zápase kapitán týmu Radoslav Kováč.

V zápase českého poháru tak velmi pravděpodobně dostanou hráči širšího kádru. Na větší šanci čeká gólman Hroššo, od začátku by se mohl představit Vojta Hadaščok, který může nahradit na hrotu Rabušice. Hrát může Pimpara, Kolár nebo mladý Douglas.

Jak to trenér Šilhavý postaví, uvidíme odpoledne. Slovan ale nemůže nic podcenit. Žižkov sice hraje druhou ligu a moc se mu zatím nedaří, v posledním kole ale vyhrál venku a proti ligovému soupeři bude mít velkou motivaci.

Autoři

Štítky slovan, Žižkov, pohár, Ostrava, FK Viktoria Žižkov, Česká pošta, Radoslav Kováč, Český pohár, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po výprasku v Ostravě hraje Slovan český pohár na Žižkově  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.