Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Rambo prý mění dres. Od jara má hájit barvy italské Verony

Podle italských médií se Slovan musí vyrovnat s dalším oslabením. Po odchodu Renáte Keliče a Ondřeje Kušníra z manšaftu údajně odchází také Michael Rabušic. Zatímco některá média o přestupu stále spekulují, podle zdroje blízkého fotbalovému Slovanu je přestup hotová věc. „Rambo“ má od jara zakotvit v italském Hellasu Verona.

Čtyřiadvacetiletý Michael Rabušic s fotbalem začínal v domovské Náměšti nad Oslavou, odkud si ho v roce 2003 vybrala Jihlava. Od roku 2009 hájil barvy Brna a o dva roky později zakotvil pod Ještědem. Rabušic má na svém kontě také více než dvě desítky startů v reprezentaci.

Slovan si pro fanoušky připravil jedno překvapení za druhým. Už začátkem týdne oznámil přestup Ondřej Kušnír, který míří do kazachstánského Tobolu Kostanaj. Kušnír využil výstupní klauzule ve smlouvě.

Kušnír se už ve středu připojil ke svému novému týmu na soustředění v Turecku. Za Slovan odehrál 34 ligových zápasů a podílel se také na podzimní jízdě Evropskou ligou.

Jenže ve smlouvě měl klauzuli, podle které byl za splnění určitých podmínek volným hráčem. A tuto klauzuli v úterý využil. „O naplnění této klauzule informoval vedení FC Slovan Liberec. Podepsání smlouvy by podle Kušníra mělo být už jen formalitou,“ uvedl na klubovém webu mluvčí týmu Lukáš Váňa.

Aktualizace: Zástupci FC Slovan Liberec stihli před uzavřením přestupového okna smlouvu o přestupu v systému zaregistrovat. Italskému klubu se to ale včas nepodařilo. V tuto chvíli tedy není přestup dotažen. Italský klub se snaží podniknout kroky, aby byl přestup uskutečněn.

Štítky Hellas Verona, FC Slovan Liberec, přestup, Rambo, Ondřej Kušnír, Michael Rabušic, jaro, FC Zbrojovka Brno, FC Vysočina Jihlava, Evropská liga UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rambo prý mění dres. Od jara má hájit barvy italské Verony  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.