Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Slovan chce postup, Košice podpoří přes tři stovky fanoušků

Přes tři sta fanoušků má na dnešní odvetu 2. předkola Evropské ligy přijet na stadion U Nisy podpořit košické fotbalisty. Podle nepotvrzených informací má část z nich být ze spřátelené Sparty Praha. Zda budou Košice podporovat pouze svými hlasivkami, uvidíme až na stadionu, policie je podle slov mluvčí připravena.

Slovan si z Košic přivezl jednobrankový zákrok, podle všeho ale nebyl lepším týmem a několikrát při něm stálo štěstí. Kapitán Jiří Fleišman přesto věří, že se Liberci nadějně rozehraný zápas podaří dotáhnout. „Košice budou muset stále více otevírat svou hru. Čím více bude utíkat čas, tím více se budou muset hnát dopředu, což by nám mohlo svědčit,“ řekl na předzápasové tiskovce.

Košice ale v Liberci podpoří podle odhadů policie víc než tři sta fanoušků, kteří už v Košicích vytvořili skvělou atmosféru. „Tomu samozřejmě odpovídá i nasazení sil a prostředků policie. Na bezpečnostní opatření byly vyčleněny desítky policistů z celého Libereckého kraje, včetně pořádkových jednotek jednotlivých územních odborů. Na pořádek budou dohlížet i policisté z cizinecké policie, kriminalisté, policejní psovodi a v terénu budou i policisté z antikonfliktního týmu,“ vypočítala mluvčí liberecké policie Jana Světlá.

Autobusy s fanoušky Košic by měly do Liberce dorazit kolem poledne, podpořit je mají i někteří fanoušci Sparty. Každopádně během dne bude ve městě větší pohyb lidí v žlutomodrých dresech, neklamný důkaz, že Evropská liga je opět v Liberci.

Hráči Košic tu jsou už od úterý. Jeli také autobusem a po dvanáctihodinové cestě se ubytovali ve Frýdlantě. Chybí zraněný útočník Redžić.

Zápas začíná v 19 hodin a kdo nebude na stadionu, může ho sledovat na Fandovi.

Autoři

Štítky Košice, policie, Liberec, Praha, Lužická Nisa, Jiří Fleišman, Cizinecká policie, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan chce postup, Košice podpoří přes tři stovky fanoušků  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.