Počasí dnes19 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Slovan zápas na Slovácku nezvládl a prohrál 2:4

Generálka Slovanu na čtvrteční utkání Evropské ligy se Sevillou se nevydařila. Liberečtí v Uherském Hradišti prohrávali už 0:4, nakonec dvěma góly alespoň výsledek upravili. Výkon přitom nebyl vůbec špatný, Slovácko ale proměnilo vlastně všechny své šance.

 

V první půlhodině se hrálo především mezi šestnáctkami. O něco víc ze hry ale měli hosté, na velké šance to bylo 1:1. Nejprve ve 24. minutě trefil břevno liberecký Coufal, z následné dorážky kopal Slovan roh, ale z něj nic nebylo. Pak měl Slovan nadějnou standardku po faulu na Fleišmana, ale nezahrozil. 

Naopak zahrozilo Slovácko. Ve 27. minutě rozehrál na krátko Reinberk a do zaskočené obrany vběhl Petr, bránu ale netrefil.

Ve 34.minutě už ale Slovan inkasoval. Po centru jednoho z domácích hlavičkoval nikým neatakovaný Valenta.

Slovan se pak pár minut oklepával z překvapivého zásahu, konec poločasu měl opět ve své moci. Ale vyrovnat se mu nepodařilo a do kabin tak jde jako prohrávající tým.

A nepovedlo se. Naopak. Druhý poločas začal jako ze zlého snu. Hned v počátku dostal Slovan dva góly, v 57. minutě už Slovan prohrával 0:4!

Ale Liberec se ještě nevzdal. V 62. minutě po pěkné akci snížil Rybalka, o devět minut se po centru zprava trefil Hušek. 

To už ale bylo vše, Slovan tedy prohrál na Slovácku 2:4.

Slovácko - Slovan Liberec 4:2

Branky: 34. Valenta, 47. a 57. Došek, 49. Kerbr - 62. Rybalka, 71. Hušek, ŽK: 24. Valenta, 73. Biolek, 86. Reinberg - 37. Sackey, Rozhodčí: Jech – Urban, Paták.
Diváci: 4076

Slovácko: Melichárek – Šimko, Košút, Rada, Reinberk – Biolek (84. Ondřejka), Daníček, Valenta (88. Trávník), Petr (78. Mezlík), Kerbr – Došek
Slovan Liberec: Kovář – Fleišman, Kelič, Kováč, Coufal (71. Kušnír) – Kalitvincev (59. Delarge), Pavelka, Šural, Rybalka, Sackey (46. Hušek) – Rabušic
 

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, Slovácko, Sevilla, Uherské Hradiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan zápas na Slovácku nezvládl a prohrál 2:4  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.