Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Slovan hraje pohárovou odvetu s Třincem. Dožene ztrátu?

Liberecký Slovan dnes od 17.30 na svém hřišti hostí druholigový Třinec. Půjde o odvetu pohárového čtvrtfinále, když v prvním zápase po nedobrém výkonu podlehl 1:3. Doma tak musí vyhrát 2:0 nebo o tři a více branek. Kdo si koupil lístek na Spartu, jde za 10 korun, ostatní za 50.

Třinec se před zápasy s Libercem krčil na spodku tabulky druhé ligy, vítězství Se Slovanem ale tým nakoplo. V Olomouci prohrál až gólem z penalty a naposledy o víkendu porazil Táborsko. Do Liberce tak přijede v pohodě, navíc s náskokem.

Ale i Slovan se zvedá. Nejprve porazil 1:0 Brno a v sobotu si odvezl bod z Mladé Boleslavi. A dlouho to vypadalo na ještě lepší výsledek.

Trenér Vavruška se před úvodním zápasem netajil tím, že pohár nemá takovou váhu, jako vítězství v lize, po posledních výsledcích by se to ale trochu mohlo změnit a Slovan určitě bude chtít postoupit.

Na Třinec bude platit jednotné vstupné ve výši 50 Kč, permanentkáři budou mít vstup zdarma, v ceně své permanentky na Synot ligu. Pokud si vstupenku na Třinec pořídíte v balíčku společně se vstupenkou na Spartu, standardní cenu zaplatíte jen za tu na ligu a za pohárovou si navíc připlatíte jen 10 Kč.

Liberec má v posledních zápasech problém se zraněnými i žlutými kartami. Připraveni už by měli být Coufal, Kolář, Douglas i Sackey, v základu se ale nejspíš neobjeví. V Boleslavi se navíc zranili Obročník a Breznaník, ti tak Třinec nejspíš také vynechají. Za žluté karty bude dva zápasy stát Šural a jeden Fleišman, to ale platí pro ligu. V odvetě s Třincem mohou hrát.

Autoři

Štítky Třinec, FC Slovan Liberec, AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav, SK Sigma Olomouc, FC Zbrojovka Brno, 1. česká fotbalová liga, okres Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan hraje pohárovou odvetu s Třincem. Dožene ztrátu?  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.