Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Slovan posiluje. Vrací se Breznaník, možná přijde Brabec

O půlnoci sice oficiálně skončily přestupy a Slovan po prohře se Slavií výrazně posiluje. Do týmu se vrací Michal Breznaník, velká postava poslední mistrovské sezony. A Slovan jedná i se stoperem Erichem Brabcem, který by do Slovanu zamířil jako volný hráč z Bohemians.

Klub o změnách informuje na svém webu. Nejprve zveřejnil info o Brabcovi, krátce poté i o Breznaníkovi. „Dnes se do přípravy našeho týmu zapojil zkušený stoper Erich Brabec, který je po ukončení angažmá v Bohemians volným hráčem.“

Brabcovi bude v úterý 38 let, pro Slovan by znamenal významnou posilu do zadních řad, kde tým výrazně tápal v prvním jarním zápase. Hráč během své bohaté kariéry slavil úspěchy především ve Slavii, kde byl jasným lídrem a kapitánem a s klubem získal dva tituly v řadě.

Michal Breznaník je pro fanoušky Slovanu starým známým. V mistrovské sezoně patřil mezi nejvýraznější opory. Pak odešel do Ruska, kde se kvůli zranění moc neprosadil. Pak se vrátil do Sparty, kde ale také neprorazil. Teď se zatím do konce letošní sezony vrací do Liberce.

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, Erich Brabec, Michal Breznaník, SK Slavia Praha, Bohemians 1905, AC Sparta Praha, Rusko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan posiluje. Vrací se Breznaník, možná přijde Brabec  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.