Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Slovan touží obrat Spartu. Té jde o udržení naděje na titul

Zápas, ve kterém Slovan může jenom překvapit. Bez kapitána Fleišmana i nejlepšího střelce Šurala to budou mít Liberečtí proti Spartě velmi těžké. Pražský tým v týdnu vyměnil trenéra a jde mu o vše, pokud U Nisy ztratí, prakticky se připraví o šanci na titul. Hraje se od 20.15.

Slovan se v posledních dnech zvedl. Nejprve v lize porazil Brno, pak remizoval na půdě Mladé Boleslavi a nakonec v úterý přešel přes Třinec do semifinále domácího poháru. V zápase proti Spartě ale nebude kompletní. Chybět bude minimálně Šural a Fleišman kvůli žlutým kartám. Po zranění hrál teprve část zápasu proti Třinci Pavelka, v Boleslavi se zranil Obročník a jeho start je nejistý. V civilu proti Třinci byl i Sackey a kvůli dohodě klubů si nezahraje ani Breznaník.

Ve Spartě je také živo. Po vypadnutí z poháru s Jabloncem skončil trenér Lavička a tým převzal Zdeněk Ščasný. Pro něj to bude v Liberci ostrá premiéra. Jak si oba týmy povedou? Nejlepší bude, když se půjdete podívat přímo na stadion a Slovan podpoříte. Sledovat ale zápas můžete i na ČT Sport.

Slovan Liberec – Sparta Praha

24. kolo Synot ligy (20.15)

Předpokládané sestavy

Liberec:
Kolář - Coufal, Karišik, Pimpara, Frýdek - Soungole, Pavelka – Luckassen, Ďubek, Delarge - Bakoš
Sparta:
Štěch - Mareček, J. Brabec, Holek, Costa - Konaté, Dočkal, Matějovský, Vácha, Krejčí - Lafata

Autoři

Štítky FC Slovan Liberec, Lužická Nisa, Třinec, Liberec, Brno, Zdeněk Ščasný, 1. česká fotbalová liga, Mladá Boleslav, Tiémoko Konaté, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan touží obrat Spartu. Té jde o udržení naděje na titul  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.